Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Μόλις είδε τον Αστυνομικό άρχισε τον χτυπάει αλύπητα με μπουνιές και κλωτσιές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 40χρονος Αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας του Αγίου Νικολάου, νοσηλεύεται στη Νευροχειρουγική Κλινική του ΠΑΓΝΗ από το πρωί της Πέμπτης! 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, έπεσε θύμα της προκλητικής επίθεσης από άτομο γνωστό στην τοπική κοινωνία, το οποίο είχε προβληματική συμπεριφορά επανειλημμένως και κατά το παρελθόν.

Μάλιστα το 2005, είχε χαστουκίσει τη γραμματέα του Ειρηνοδικείου του Αγίου Νικολάου ενώ επιτέθηκε με μαχαίρι σε συνάδελφό του δημοτικό υπάλληλο το 2009! Όμως, παρόλα αυτά, κυκλοφορούσε ελεύθερος…

Ο άτυχος αστυνομικός το πρωί της περασμένης Τετάρτης πήγε στο κέντρο της πόλης για να ρυθμίσει την κυκλοφορία και να εμποδίσει την παράνομη στάθμευση στον Αγιο Νικόλαο.
Για κακή του τύχη, εκεί βρισκόταν και ο 50χρονος, ο οποίος μόλις είδε τον αστυνομικό… μαινόμενος ταύρος!

Άρχισε να τον χτυπάει στο πρόσωπο και στο σώμα και να του ρίχνει κλωτσιές, τον έριξε στο δρόμο και συνέχισε και εκεί να τον χτυπά αλύπητα!
Ο 40χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου ενώ χθες το πρωί μεταφέρθηκε στη Νευροχειρουγική Κλινική του ΠΑΓΝΗ καθώς τα τραύματά του ήταν σοβαρά και εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκεί.

Ο 50χρονος συνελήφθη…

Διαβάστε ακόμα:

Ρόδος: Επίθεση με καραμπίνες στο Αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου!

Γρεβενά:”Prison Break” σε μπάνιο νοσοκομείου – Ο ασθενής δεν αργούσε τυχαία…

Κρήτη: Σε εξέλιξη η δίκη για το μακελειό στο Ροτάσι με τη δολοφονία 17χρονου

Πάρος: Ξύλο, χημικά και ”γαλλικά” σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε