Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: ”Μου έδωσαν ναρκωτικά και με βίασαν 10 άτομα”!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Την ώρα που τρία από τα άτομα που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της 16χρονης ζητούν να αποφυλακιστούν, η ανήλικη μαθήτρια επιμένει…

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη τον περασμένο Αύγουστο οπότε και αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της ανήλικης στην Αστυνομία. Η κοπέλα είχε καταγγείλει ότι μέσα σε ένα βράδυ συνευρέθηκε ερωτικά με περισσότερα από δέκα άτομα, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση της, ούσα υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Τα όσα είχαν καταγγελθεί τότε προκαλούν σοκ. Αν και η 16χρονη είχε δηλώσει ότι είναι περιστασιακή χρήστης, την επίμαχη νύχτα φέρεται να έκανε δύο ενέσεις ηρωίνης, χρήση ναρκωτικών χαπιών και αλκοόλ. Και όλα αυτά εν αγνοία των γονιών της, οι οποίοι πίστευαν, όπως είχε αναφερθεί, ότι η προβληματική συμπεριφορά του παιδιού τους μπορεί να οφειλόταν στην… επανάσταση της εφηβείας.

Η 16χρονη στην κατάθεση που είχε δώσει στην Ασφάλεια είχε υποστηρίξει ότι ήταν παντελώς χαμένη από τα ναρκωτικά που είχε πιει και γι’ αυτό δεν κάλεσε σε βοήθεια καθώς δεν είχε πνοή να αντιδράσει. Τα όσα αναφέρονται στην επίμαχη δικογραφία προκαλούν θλίψη καθώς αποτυπώνουν την νοσηρή πραγματικότητα που βιώνουν δεκάδες νέοι, είτε ως θύτες είτε ως θύματα με φόντο την χρήση και τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Ισόγεια, λευκοί τοίχοι, δωμάτια χωρίς επίπλωση, γέλια και ειρωνείες, άγνωστα πρόσωπα με σκουλαρίκια και τατουάζ, είναι μερικά από τα όσα αναφέρει στην κατάθεση της για την εφιαλτική νύχτα που έζησε υπό την διαρκή επήρεια ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, όταν συνήλθε, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στον πατέρα της για να την παραλάβει με το αυτοκίνητο του, χωρίς να του αποκαλύψει τα όσα είχαν συμβεί.

Έπεσε να κοιμηθεί και την επόμενη ημέρα ζήτησε από την κολλητή της φίλη να την επισκεφθεί επειγόντως στο σπίτι της γιατί είχε συμβεί κάτι τρομερό. Της αποκάλυψε ότι την είχαν χτυπήσει και την είχαν βιάσει. Η τελευταία την συμβούλευσε να πάνε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Εκεί πλέον οι γιατροί ενημέρωσαν τον πατέρα της και την Ασφάλεια.

Η ίδια πιστεύει-όπως είχε αναφέρει τότε- ότι όλοι της έδωσαν ναρκωτικά για να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά λόγω της πλήρους αδυναμίας της να αντιδράσει. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, στην Δικαιοσύνη παραπέμφθηκαν τρεις νεαροί, ένας 26χρονος Ηρακλειώτης και δύο Αλβανοί. Και οι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά την πολύωρη απολογία τους, ωστόσο μέχρι και σήμερα αρνούνται τις κατηγορίες, εκφράζοντας την έκπληξη τους για τα όσα κατήγγειλε σε βάρος τους η ανήλικη.

Οι δύο ισχυρίζονται ότι συνευρέθηκαν μαζί της με την θέληση της, ενώ ο τρίτος αρνείται κάθε εμπλοκή, επικαλούμενος την κοπέλα του με την οποία ήταν μαζί την μοιραία νύχτα. Οι τρεις κρατούμενοι νεαροί θα παρουσιαστούν ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου Ηρακλείου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε