Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Πρόσωπα… έκπληξη πίσω από τη ”ληστεία τoυ αιώνα”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δύο αδέρφια που διατηρούν γνωστή επιχείρηση στο Ηράκλειο μεταξύ των τεσσάρων βασικών υπόπτων για τη ληστεία της χρηματαποστολής με λεία 1 δισ. ευρώ.

Ήταν τα αποτυπώματα στο τζάμι του συνοδηγού ενός εκ των δύο κλεμμένων αυτοκινήτων που χρησιμοποιήθηκαν στη ληστεία, που άρχισαν να ξετυλίγουν το “κουβάρι” της κινηματογραφικής ληστείας που έγινε πριν ένα χρόνο, στις 30 Σεπτεμβρίου του 2011.

Ο 34χρονος τον οποίο “μαρτύρησαν” τα αποτυπώματα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, γεγονός που προώθησε τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης της ληστείας – μαμούθ, με λεία 1.060.000 ευρώ.

Με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου οι αστυνομικοί κατάφεραν γρήγορα να φθάσουν στο περιβάλλον του άνδρα και τους συνεργούς του στη ληστεία.

Οι άμεσα εμπλεκόμενοι στην υπόθεση είναι δύο αδέρφια που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο Ηράκλειο, εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας καταφέρει να γίνουν γνωστοί στην τοπική κοινωνία, και δύο ξαδέρφια. Οι τρεις εξ αυτών θεωρούνται οι φυσικοί αυτουργοί στη ληστεία, ενώ ο τέταρτος – ένας νεαρός – φέρεται να είχε ρόλο προπομπού και μεταφορέα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι τέσσερις άνδρες που φέρονται να είναι τα πρόσωπα – κλειδιά στην υπόθεση αποτελούσαν έκπληξη για την εταιρεία που εκτελεί τις χρηματαποστολές, της οποίας το αυτοκίνητο έπεσε θύμα των ληστών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υποψίες της εταιρείας στρέφονταν εναντίον άλλων ατόμων, που όμως αποδείχθηκαν “καθαροί”, μετά τη μακρά αστυνομική έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Μεσσηνία:Έκανε μαύρους στο ξύλο τους Αλβανούς που μπήκαν στο σπίτι του!

Πάτρα: Μπήκε για να πιάσει τους κλέφτες και βρήκε σημείωμα του πατέρα του!

Κρήτη:Τρομακτική η αύξηση της ανεργίας-Σε 5 χρόνια εκτοξεύτηκε κατά 680%!

Πάτρα:Έχασε τον έλεγχο της βέσπας και κατέληξε μέσα σε καφετέρια – Φωτό!

Εύβοια:Πριν μπουν έκαναν το σταυρό τους, αλλά μέσα… έκαναν αμαρτία!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε