Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Στα χέρια της αστυνομίας οι νεαροί που άρπαζαν αλυσίδες από ηλικιωμένες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πιάστηκαν σήμερα το πρωί από τους άνδρες της ασφάλειας Χανίων. Φρόντιζαν να αιφνιδιάζουν μεγάλες σε ηλικία γυναίκες που φορούσαν χρυσαφικά και να τους τα αρπάζουν στη μέση του δρόμου!

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 18 και 19 ετών και ένας Έλληνας ηλικίας 19 ετών, κατηγορούμενοι για Ληστεία κατά εξακολούθηση & συναυτουργία.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, οι δράστες, άρπαξαν μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό, αξίας 500 ευρώ που φορούσε στο λαιμό της 68χρονη γυναίκα.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων εντόπισαν τους δράστες, όπου στην κατοχή του 18χρονου υπηκόου Αλβανίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα και αποδόθηκαν στο θύμα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι στις 22 Αυγούστου στα Χανιά, οι τρεις δράστες είχαν κλέψει  από μια 66χρονη, μία χρυσή αλυσίδα και ένα σταυρό.

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Διαβάστε ακόμα:

Κέρκυρα: Πέθανε όταν έμαθε ότι θα κάνουν έρευνα στο σπίτι του για ναρκωτικά! Δείτε τι βρήκαν (ΦΩΤΟ)

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε