Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: ”Θα σκοτώσω τους μπάτσους και θα φύγω”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στα χέρια της αστυνομίας το ζευγάρι που πλημμύριζε την Κρήτη με ναρκωτικά – Ο πληροφοριοδότης που μίλησε στους αστυνομικούς αποκάλυψε τις σκέψεις του 38χρονου άνδρα…

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν λίγες ημέρες όταν “πληροφοριοδότης” πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και “κάρφωσε” το ζευγάρι, λέγοντας ό,τι ήξερε για τη δράση του. Ο “πληροφοριοδότης” πάντως, φοβούμενος όπως είπε, για τη ζωή του και την οικογένειά του, δε θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Μάλιστα, φαίνεται πως η “πηγή” γνώριζε και μετέφερε και προσφιλείς φράσεις του 38χρονου εναντίον των αστυνομικών. “Δεν με στέκουν εμένα οι μπάτσοι, θα τους σκοτώσω και θα τους φύγω” φέρεται να είχε πει ο 38χρονος σε ιδιωτική του συζήτηση, σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, τον οποίο επικαλείται στο διαβιβαστικό της η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, το ζευγάρι δρούσε ομαδικά. Ο 38χρονος χαρακτηρίζεται ως έμπορος ναρκωτικών –και μάλιστα επικίνδυνος – που πουλούσε σε τοξικομανείς ποσότητες κοκαΐνης, ενώ για την 33χρονη σύζυγο του αναφέρουν ότι είχε “ρόλο διαχειριστή” των οικονομικών τους.

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις για αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών από κοινού. Σύμφωνα με το cretalive.gr, σε βάρος του 38χρονου ασκήθηκε επιπλέον, δίωξη για αντίσταση κατά της αρχής, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συρροή κι έκθεση ανηλίκων κατά συρροή, ενώ διερευνάται η νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Ο 38χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με κατάγματα στα πλευρά και στη μύτη, απόρροια της καταδίωξης και της άγριας συμπλοκής με τους αστυνομικούς. Μετά την εκπνοή των ορίων του αυτοφώρου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του. Η 33χρονη σύζυγός του απολογείται σήμερα, ενώ φέρεται να αρνείται εμπλοκή της στην υπόθεση αλλά και οποιαδήποτε γνώση για τη δράση του συζύγου της.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος είναι γνώριμος των διωκτικώνα αρχών από παλιότερη υπόθεση ναρκωτικών που θυμίζει… ταινία. Τον περασμένο Μάιο συνελήφθη στη βόρεια Ιταλία μαζί με ένα ακόμα άτομο για μεταφορά ενός κιλού κοκαΐνης με αποτέλεσμα να εγκλειστεί προσωρινά στις φυλακές Μπολτζάνο. Ο Ηρακλειώτης, όμως δεν … έβαλε μυαλό, με αποτέλεσμα να συνεχίσει “ακάθεκτος” τη δράση του!

Το ζήτημα ωστόσο που τίθεται είναι τι θα γίνει με τα τρία ανήλικα παιδιά τους σε περίπτωση που η Δικαιοσύνη αποφανθεί υπέρ της προφυλάκισης και των δύο γονιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηράκλειο: Οι πιο… ένοχες σελίδες περιοδικού, μέσα σε φάκελο αλληλογραφίας!

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε