Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κρήτη: Το ντοκουμέντο της ληστείας ”οδηγεί” τις έρευνες της αστυνομίας!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Ανοιχτό το ενδεχόμενο η συμμορία να έχει ως πυρήνα μέλη της συμμορίας, που πρόσφατα καταδικάστηκαν για σειρά “χτυπημάτων” σε κοσμηματοπωλεία…

Λιγότερο από 4,5 λεπτά διήρκησε το σκηνικό του τρόμου κατά την κινηματογραφική ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην «καρδιά» της Αμμουδάρας. Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος – το οποίο μάλιστα είναι έγχρωμο – είναι αποκαλυπτικό των κινήσεων των τεσσάρων ενόπλων, οι οποίοι φαίνεται να «παίζουν στα… δάκτυλα τους» την κατάσταση.

Δείχνουν αποφασισμένοι και συντονισμένοι. Ο τρόπος δράσης των ληστών αλλά και ο σωματότυπος τουλάχιστον δύο εξ αυτών, τους παραπέμπει – όπως ανέφεραν- στη δράση της διαβόητης συμμορίας με τα καλάσνικοφ που είχε διαπράξει επτά ένοπλες ληστείες σε κοσμηματοπωλεία του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου.

Πρόσφατα κάποια μέλη της καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ηρακλείου για την συμμετοχή
τους στην συμμορία. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας – αν και είναι αρκετά νωρίς – εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να εμπλέκονται στο προχθεσινό θεαματικό «χτύπημα» κάποια μέλη της διαβόητης συμμορίας, τα οποία δεν είχαν συλληφθεί και να έχουν συγκροτήσει νέα ομάδα με την προσχώρηση νέων πρόσωπων.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η ομάδα της Ασφάλειας Ηρακλείου που είχε επιφορτιστεί κατά κύριο λόγο με τον εντοπισμό και την εξάρθρωση της συμμορίας με τα καλάσνικοφ, είχε αναλώσει ατελείωτες ώρες σε παρακολουθήσεις υπόπτων ενώ είχε επεξεργαστεί δεκάδες φορές τα βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα των κοσμηματοπωλείων που «χτυπούσαν».

Αυτό σημαίνει ότι διαθέτουν την εμπειρία να συγκρίνουν σωματότυπους, συμπεριφορές και κινήσεις…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε