Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Τον απήγαγαν στην Αθήνα και τον βίασαν στο Ρέθυμνο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σοκ προκαλούν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εφιάλτη που έζησε ένα νέο παιδί, στα χέρια των απαγωγέων…

Όλα ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα της 21ης Ιουλίου. Θύματα δύο νέα παιδιά από το Νεπάλ, ηλικίας 23 και 27 ετών. Δύο νεαροί που έπεσαν θύματα απαγωγής από 3 Πακιστανούς, ηλικίας 23, 27 και 28 ετών. Η απαγωγή τους έγινε στην Αθήνα και αμέσως τους μετέφεραν στο Ρέθυμνο, σε σπίτι που είχαν νοικιάσει οι δράστες. Εκεί ο εφιάλτης μετατρέπεται σε ένα καθημερινό μαρτύριο…

Οι δράστες δένουν τα θύματά τους με αλυσίδες και αρχίζουν να τα χτυπούν με πρωτοφανή αγριότητα. Απαιτούν να τηλεφωνήσουν στους συγγενείς τους στο Νεπάλ και να ζητήσουν 20.000€ για να τους απελευθερώσουν. Τα θύματα προσπαθούν να επικοινωνήσουν αλλά δεν τα καταφέρνουν…

Κάποια στιγμή ο ένας εκ των δραστών με την απειλή μαχαιριού, βιάζει τον ένα εκ των δύο παθόντων, γεγονός που αργότερα προκύπτει από ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη!

Τα παιδιά καταφέρνουν να ξεφύγουν από τους απαγωγείς τους, το βράδυ της 26ης Ιουλίου. Βγάζουν τις αλυσίδες και πηγαίνουν στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου. Εκεί μιλούν για τον εφιάλτη τους και οι αστυνομικοί βλέπουν στα πόδια τους, τμήματα από τις αλυσίδες!

Η αστυνομία αρχίζει να ψάχνει τους δράστες, αλλά εκείνοι όταν αντελήφθησαν ότι τα θύματά τους, είχαν ελευθερωθεί και απευθυνθεί στην αστυνομία εξαφανίσθηκαν και μέχρι σήμερα παρά τις επιστάμενες έρευνες δεν έχουν εντοπιστεί! Σε βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα συλλήψεως και αναζητούνται.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι που κρατούσαν τους 2 νέους από το Νεπάλ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 72 δίσκοι μουσικής ( CD ).

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε