Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη:”Ήξερε τα πάντα ο Αμανατίδης – Μοιραζόμαστε αυτά που κερδίζαμε”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στην αντεπίθεση πέρασε κατά την απολογία του ο 29χρονος Ηρακλειώτης, που φέρεται να έχει εξαπατήσει κόσμο και κοσμάκη, μεταξύ των οποίων και το διεθνή ποδοσφαιριστή Γιάννη Αμανατίδη…

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι δεν εξαπάτησε το γνωστό ποδοσφαιριστή. Απεναντίας χρησιμοποίησε την πιστωτική του κάρτα με την έγκριση του. Πιο συγκεκριμένα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι επειδή ο Αμανατίδης είχε έκπτωση της τάξεως του 45%-50% στα αεροπορικά εισιτήρια, του είχε εμπιστευτεί την πιστωτική του κάρτα, ώστε να κλείνει φθηνότερα εισιτήρια σε πολίτες με αντάλλαγμα το 20% από τα χρήματα που θα κέρδιζαν.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε ό,τι αφορά στον Ηρακλειώτη που τον κατηγορεί ότι καταχράστηκε το ποσό των 90.000 ευρώ, τα οποία του είχε εμπιστευτεί για την αγορά ενός λεωφορείου, υποστήριξε ότι πρόκειται για αθέτηση συμβατικής υποχρέωσης και ως εκ τούτου είναι αστική διαφορά. Ισχυρίστηκε ότι και ο ίδιος έπεσε θύμα Τούρκου εμπόρου και ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να εξαπατήσει τον Ηρακλειώτη.

Μάλιστα παρουσίασε υπεύθυνες δηλώσεις πολιτών, οι οποίοι είχαν συναλλαχθεί στο παρελθόν με τον 29χρονο, χωρίς να αντιμετωπίσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης δύο φορές το μήνα. «Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν αντικατοπτρίζουν τις ελάχιστες ενδείξεις ενοχής του για τις κατηγορούμενες πράξεις σε συνδυασμό με τη γνωστή διεύθυνση διαμονής του και την επιχειρηματική δραστηριότητα που έχει αναπτύξει» σχολίασε ο δικηγόρος του…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε