Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη:Οργή και φόβοι για βεντέτα από τη δράση του παιδεραστή!

Μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 47χρονου παιδεραστή, οι διωκτικές αρχές έχουν να αντιμετωπίσουν άλλη μια επικίνδυνη κατάσταση…

Αστυνομικοί και τοπικοί παράγοντες του Ρεθύμνου, προσπαθούν με ”νύχια και με δόντια”, να κρατήσουν κρυφά τα στοιχεία και τα ονόματα που περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία της υπόθεσης, για να μην μετατραπεί η τοπική κοινωνία σε εμπόλεμη ζώνη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ”Espresso”, η πιθανότητα να διαρρεύσουν πληροφορίες που θα εμπλέξουν ανήλικους και τις οικογένειές τους, στην πολύκροτη υπόθεση έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στους αξιωματικούς της αστυνομίας, οι οποίοι τρέμουν στη σκέψη ότι θα υπάρξει άμεση αναταραχή και αντιδικία μεταξύ των ντόπιων, που θα έχει ως συνέπεια να χωριστεί η πόλη σε στρατόπεδα.

Ήδη το θέμα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των συζητήσεων σε καφενεία, σπίτια ακόμα και στο δρόμο. Όλοι ρωτούν και προσπαθούν να μάθουν τα ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα. Κάποιοι ενδιαφέρονται να μάθουν και τα ονόματα των παιδιών, που είχαν τον ρόλο των… παλιότερων μυημένων μελών και είχαν επιστρατευτεί από τον Νίκο Σειραγάκη, για να ”μυήσουν” νέα μέλη.

Το ηλεκτρισμένο κλίμα που επικρατεί στο Ρέθυμνο, αποτυπώνουν και τα μηνύματα οργής στο facebook. Μάλιστα, την ημέρα της ονομαστικής του εορτής, τα μηνύματα έπεσαν βροχή. ”Χρόνια πολλά να περάσεις μέσα στη φυλακή” και ακόμα… ”να σε χαίρονται οι συγκρατούμενοί σου, αφού τους επέλεξες, αντί την οικογένειά σου”. Δεν λείπουν ακόμη και τα πιο σκληρά σχόλια, που κάνουν λόγο για παραδειγματική τιμωρία του 47χρονου, ακόμα και εις βάρος της ζωής του.


Πώς έφτασαν οι αρχές στη σύλληψη του παιδεραστή – Ψάχνουν κι άλλους…
Δύο παιδιά οικογενειών οικονομικών μεταναστών ήταν εκείνα που άνοιξαν τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρεθύμνου για την σύλληψη του 47χρονου παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη.

Παρά το γεγονός ότι οι ανήλικοι δεν ήταν ντόπιοι, είχαν το θάρρος – με τη βοήθεια των οικογενειών τους- πριν από περίπου ένα χρόνο και πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν τον προπονητή τους, αναφέροντας ότι είχε επιδείξει περίεργη συμπεριφορά απέναντι τους. Σύμφωνα με το cretalive.gr, τα παιδιά μόνα τους αποφάσισαν να πάνε στην Αστυνομία αφού πήραν την έγκριση από τους γονείς τους, τους οποίους είχαν ενημερώσει για ανάρμοστη συμπεριφορά του 47χρονου.

Φαίνεται μάλιστα ότι ο 47χρονος παρά την επιθυμία του νατα «μυήσει», δεν τα κατάφερε, καθώς η «τεχνική» του ξένισε τους δύο ανήλικους αθλητές, οι οποίοι τρομοκρατήθηκαν!


Σοκαρισμένη η γυναίκα του, έκανε αίτηση διαζυγίου

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας (05-12-2011) ασκήθηκε η αγωγή του διαζυγίου λόγω του ισχυρού κλονισμού που υπέστη από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις. Το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου οπότε και αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι της και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω στο υπνοδωμάτιο τον σύζυγο της με δύο 13χρονους, κατέρρευσε ο κόσμος της.

Μέχρι τότε, δεν είχε την παραμικρή υποψία για την ανίερη δράση του 47χρονου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας δεν είναι ακόμα σε θέση να συνειδητοποιήσει τους λόγους για τους οποίους η μητέρα του ζήτησε διαζύγιο από τον 47χρονο.

 
Δικογραφία για τη γροθιά του καφετζή
Παραγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου να κάνει προανακριτικές πράξεις και να σχηματίσει δικογραφία για απρόκλητη σωματική βλάβη για τη μπουνιά που έδωσε ο ιδιοκτήτης του καφενείου των δικαστηρίων στον 47χρονο Νίκο Σειραγάκη, το απόγευμα της Τρίτης – όταν τον είδε να κάθεται στο χώρο αναμονής του δικαστικού μεγάρου περιμένοντας να πάρει το δρόμο για τις φυλακές – έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Μαρία Δημητριάδου.

Σύμφωνα με το goodnet.gr, η εισαγγελέας ζήτησε να προχωρήσει η συγκεκριμένη διαδικασία από την αστυνομία, παρότι ο νεαρός καφετζής λίγη ώρα μετά την πράξη του είχε αφεθεί ελεύθερος, αφού άλλωστε ο κατηγορούμενος – που είχε δεχθεί την επίθεση – δεν είχε ζητήσει την ποινική του δίωξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Σε φυλακές εκτός Ρεθύμνου ο παιδεραστής -Ισχυρίζεται ψυχική διαταραχή!

Η προκλητική ομολογία του παιδεραστή της Κρήτης – Τουλάχιστον 80 παιδιά έπεσαν στα δίχτυα του!

Αυτός είναι ο 47χρονος παιδεραστής της Κρήτης

Πώς έφτασαν στα ίχνη του παιδεραστή – Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

”Bράζει” η Κρήτη για τον καθηγητή-παιδεραστή! Στα δίχτυα του 30 μικρά αγόρια – Νέα στοιχεία και βίντεο!

Κρήτη: Έπιασαν στο κρεβάτι παιδεραστή καθηγητή πατέρα 2 παιδιών με δύο 13χρονους!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε