Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κρήτη:Πατέρας και γιος βασάνισαν και σκότωσαν ηλικιωμένη στο σπίτι της!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Αγανακτισμένοι κάτοικοι του χωριού ”πολιόρκησαν” το αστυνομικό τμήμα, όταν έμαθαν ότι οι δολοφόνοι έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας…

Πρόκειται για τη δολοφονία, της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη, μέσα στο σπίτι της στην Επισκοπή, που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Όπως διαπιστώθηκε, δράστες είναι δύο Ρουμάνοι, πατέρας και γιος, που την είχαν βάλει στο μάτι και μπήκαν αποφασισμένοι να τη σκοτώσουν, το βράδυ της 18ης Μαρτίου του 2012 (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε αβοήθητη με τους δράστες να την έχουν γυρίσει μπρούμυτα στο πάτωμα, να της έχουν δέσει μάτια και χέρια και να της έχουν κλείσει το στόμα με πανί.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι μετανάστες που εργάζονταν στην περιοχή εκδιώχθηκαν κακήν-κακώς μέσα σε μία νύχτα ενώ άλλοι αλλοδαποί εξαφανίστηκαν με δική τους πρωτοβουλία, αντιλαμβανόμενοι ότι η ζωή τους διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Είναι ενδεικτικό ότι κατά τη διάρκεια της κηδείας της άτυχης γυναίκας, σε διπλανό χωριό νεαροί από την περιοχή
καταδίωξαν δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι για να γλυτώσουν αναγκάστηκαν να κρυφτούν σε στάβλο. Ο ιδιοκτήτης που βρισκόταν στην κηδεία ειδοποιήθηκε να πάει στο σημείο ενώ λίγο αργότερα κατέφθασαν και αστυνομικοί που προσήγαγαν τους δύο αλλοδαπούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηράκλειο:Του ”γάζωναν” το σπίτι και στρίγγλιζαν τα ανήλικα παιδιά του!

Ήπειρος: Το ευγενικό ζευγάρι άρχισε ξαφνικά τα χτυπήματα!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε