Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξαναζωντανεύει το αποτρόπαιο έγκλημα στη Φιλοθέη

Πάρκο Πικιώνη στη Φιλοθέη ΦΩΤΟ EYROKINISSI
Πάρκο Πικιώνη στη Φιλοθέη ΦΩΤΟ EYROKINISSI

Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα είναι ένας από τους μάρτυρες υπεράσπισης.

Έκπληξη στην πολύκροτη δίκη Κατσιλάμπρου, του 38χρονου καθηγητή μουσικής που πέρσι τον Σεπτέμβρη ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε την γυναίκα του στο πάρκο Πικιώνη, αφού μέσα στην λίστα των μαρτύρων υπεράσπισης βρίσκεται και το όνομα του γνωστού μουσικοσυνθέτη Διονύση Σαββόπουλου! 

Ο αγαπημένος μουσουργός προτάθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης από την πλευρά του δράστη, και αναμένεται να καταθέσει υπέρ του Κατσιλάμπρου τις επόμενες ημέρες, καθώς οι δυο τους γνωρίζονταν καλά, και είχαν συνεργαστεί επαγγελματικά πάρα πολλά χρόνια στο παρελθόν.

Η δίκη που σόκαρε το πανελλήνιο πριν από 1χρόνο, ξεκίνησε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, με πρώτους μάρτυρες τους γονείς και τον αδελφό της άτυχης 36χρονης σολίστ Παναγιώτας Μαζαράκη.

Ο Γιάννης Κατσιλάμπρος πέρυσι το Σεπτέμβρη είχε σκοτώσει την όμορφη σύζυγό του, και αργότερα την είχε θάψει στο πάρκο Πικιώνη. Μάλιστα, είχε προσλάβει και ιδιωτικό αστυνομικό, στην προσπάθειά του να θολώσει τα νερά, προκειμένου να τον βοηθήσει στον τάχα εντοπισμό της…εξαφανισμένης του συζύγου! Μάλιστα, όπως είχε διαπιστωθεί τότε, ο δράστης δεν είχε διστάσει να προτείνει στους γονείς της άτυχης κοπέλας να πάνε στο αστυνομικό τμήμα, και να δηλώσουν την εξαφάνισή της!

Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, ο λόγος που οδήγησε σε αυτήν την πράξη ήταν η επιμονή της άτυχης 36χρονης να της μεταβιβαστεί ένα ποσό από την επικαρπία του σπιτιού που διέμεναν, όταν ο Κατσιλάμπρος της είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να χωρίσουν. 

«Είναι ένας από τους στυγερότερους φόνους που έχουν γίνει στην Μεταπολεμική Ελλάδα» δήλωσε στο NewsIt.gr o δικηγόρος του πατέρα της Παναγιώτης Μαζαράκη, Βασίλης Καπερνάρος «σας θυμίζω ότι αφού την είχε χτυπήσει με το ηλεκτρικό σίδερο, τελικά την έπνιξε στην μπανιέρα. Μετά, προσπάθησε να την θάψει στο σπιτάκι του σκύλου, δεν τα κατάφερε, και έτσι την πέταξε σε σκουπιδοτενεκέ στην περιοχή της Παιανίας. Και αφού δήλωσε ψευδώς στους γονείς της ότι εκείνη είχε φύγει από το σπίτι μετά από καυγά, πήρε το πτώμα της φοβούμενος την αποκάλυψη, και την έθαψε στο πάρκο Πικιώνη».

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη, με τις μαρτυρίες της αδελφής του θύματος, και του πατέρα του δράστη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε