Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ξάνθη: Ψάχνουν τους τρεις δραπέτες – Σε διαθεσιμότητα ο σκοπός

Ξάνθη: Ψάχνουν τους τρεις δραπέτες – Σε διαθεσιμότητα ο σκοπός

Πρόκειται για τρεις λαθρομετανάστες, οι οποίοι χθες λύγισαν σίδερα από τα κάγκελα του χώρου κράτησής τους και κατάφεραν να διαφύγουν.

Ανθρωποκυνηγητό είναι σε εξέλιξη για τη σύλληψη τριών κρατούμενων, οι οποίοι δραπέτευσαν από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, έναν 27χρονο, υπήκοο Ρωσίας, έναν 27χρονο, υπήκοο Τυνησίας και έναν 25χρονο, υπήκοο Αλγερίας,

Ήδη έχει δοθεί σήμα επείγουσας προτεραιότητας στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κινητοποιώντας προσωπικό και οχήματα για τη σύλληψη των τριών κρατούμενων, ενώ η είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης διενεργείται προανάκριση και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος των τριών αλλοδαπών καθώς και δυο αστυνομικών (Αξιωματικού Υπηρεσίας και σκοπού κρατητηρίων).

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο Υπαρχιφύλακας – σκοπός των κρατητηρίων και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com το σύνολο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης χρησιμοποιείται τις τελευταίες ώρες για να παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια σε κατοίκους και επισκέπτες στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον δήμο της Ξάνθης επ’ ευκαιρία της αποκριάς και του ξανθιώτικου καρναβαλιού.

Διαβάστε επίσης: Nυχτερινή αποκριάτικη παρέλαση στην Ξάνθη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε