Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ξάνθη: Τελικά τους έδιωξαν! Ανεπιθύμητοι στα Κομνηνά η μάνα του δολοφόνου και ο σύντροφός της

Ξάνθη: Τελικά τους έδιωξαν! Ανεπιθύμητοι στα Κομνηνά η μάνα του δολοφόνου και ο σύντροφός της

Άρον, άρον εκδιώχθηκαν από την ορεινή περιοχή των Κομνηνών Ξάνθης η μητέρα ενός εκ των δραστών του διπλού φονικού με θύματα της δύο ηλικιωμένες αδελφές και ο σύντροφός της, Α.Χ., κάτοικος του χωριού που σημειώθηκε το στυγερό έγκλημα.

Μετά τον προπηλακισμό του Α.Χ. από συγχωριανούς του την ημέρα της σύλληψης των τριών Γεωργιανών που διέπραξαν το φρικιαστικό έγκλημα και τα όσα είχαν σημειωθεί στο χωριό των Κομνηνών, οπότε και είχε απαιτηθεί η επέμβαση της Αστυνομίας για να εκτονωθεί η ένταση, οι κάτοικοι του χωριού βγήκαν και πάλι στους δρόμους ζητώντας επιτακτικά από τον Α.Χ. και τη σύντροφό του, μητέρα ενός εκ των δραστών, να φύγουν από την περιοχή καθώς τους θεωρούν υπεύθυνους για το διπλό φονικό.

Οι κάτοικοι σύμφωνα με το thrakitoday συγκεντρώθηκαν για ακόμη μια φορά το μεσημέρι της Κυριακής έξω από το σπίτι του Α.Χ. προπηλακίζοντάς τον ξανά, ζητώντας του να φύγει με την οργή τους προς το πρόσωπό του να μετουσιώνεται σε πράξεις βίας προκαλώντας υλικές ζημίες στο σπίτι του. Το ίδιο συνέβη και στο σπίτι της Γεωργιανής μητέρας ενός εκ των δολοφόνων, με τους δύο τους να αναγκάζονται πλέον να εγκαταλείψουν την περιοχή καθώς θεωρούνται πρόσωπα ανεπιθύμητα.

Το κύμα οργής των κατοίκων πηγάζει από την πεποίθηση που επικρατεί στους ίδιους ότι οι τρεις Γεωργιανοί δολοφόνοι γνώριζαν για την οικονομική κατάσταση των δύο άτυχων ηλικιωμένων και ανήμπορων γυναικών από τη μητέρα του ενός και τον συγχωριανό τους με τον οποίο αυτή διατηρούσε δεσμό.

Διαβάστε επίσης: Ξάνθη: Προπηλάκισαν τη μάνα του δολοφόνου και το σύντροφό της – Απαιτούν να φύγουν από το χωριό τους!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε