Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξεκίνησε η δίκη Σειρηνίδη για την επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ

Στις 17 Μαρτίου θα συνεχιστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η δίκη του Άρη Σειρηνίδη, που κατηγορείται ότι τον Ιούλιο του 2009 πυροβόλησε κλούβα των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Η διαδικασία ξεκίνησε παρουσία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης. Η υπεράσπιση υπέβαλε αίτημα εξαίρεσης της Εισαγγελέως Έδρας, καθώς είχε υποβάλει παραπεμπτική πρόταση στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για τον κατηγορούμενο 35χρονο.

Το δικαστήριο που έκρινε το θέμα, έκανε δεκτό το αίτημα εξαίρεσης με ανάλογη πρόταση του Εισαγγελέα Έδρας και η Εισαγγελέας αντικαταστάθηκε από συνάδελφο της.

Σύμφωνα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ο 35χρονος, φορώντας καπέλο και ιατρική μάσκα, είχε πυροβολήσει προς την κλούβα των ΜΑΤ και είχε τραπεί σε φυγή. Ο Σειρηνίδης εντοπίστηκε, όπως αναφέρεται στα έγγραφα της Αστυνομίας, από βιολογικό υλικό που αξιοποιήθηκε, στην μάσκα που βρέθηκε μετά την επίθεση.

Ο ίδιος από την αρχή αρνείται τις κατηγορίες, αμφισβητεί τα ευρήματα της Αστυνομίας και κάνει λόγο για μεθόδευση σε βάρος του εξαιτίας της κοινωνικής του δράσης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε