Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ξετυλίγεται το κουβάρι της εκτέλεσης στο Π. Φάληρο – Βρέθηκαν συγγενείς του θύματος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μαστροπός το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στο Παλαιό Φάληρο. Διατηρούσε ροζ γραφεία και είχε συλληφθεί πέντε φορές στο παρελθόν.

Το θύμα, σύμφωνα με την αστυνομία, διατηρούσε ροζ γραφεία και έκλεινε ερωτικά ραντεβού στις γυναίκες που είχε υπό τη δούλεψή του. Είχε συλληφθεί 5 φορές στο παρελθόν με τελευταία πριν από 1,5 χρόνο και σε αυτή του την παράνομη δραστηριότητα αναζητούν τους δράστες.

Όσο περνούν οι ώρες, οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η δολοφονία του 38χρονου, το απόγευμα της Τρίτης, σε καφετέρια στο Παλαιό Φάληρο ήταν συμβόλαιο θανάτου, με κίνητρο τις οικονομικές και προσωπικές διαφορές, ανάμεσα σε μέλη κυκλωμάτων μαστροπείας και σωματεμπορίας. Ο τρόπος εκτέλεσης, η διαφυγή των δραστών, ο εντοπισμών του όπλου, όλα συνηγορούν σε αυτό.

Η εκτίμηση των ανδρών της Ασφάλειας είναι πως χρησιμοποιήθηκε συγκεκριμένο πρόσωπο για να κλείσει το ραντεβού. Μόνο που ο… «δούρειος ίππος» δεν εμφανίστηκε ποτέ και στη θέση του πήγαν οι εκτελεστές του, «γαζώνοντάς» τον με τουλάχιστον 5-6 σφαίρες, αφαιρώντας του ακαριαία τη ζωή. Συνολικά οκτώ κάλυκες βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος. Λίγα μέτρα πιο μακριά βρέθηκε ένα πολεμικό καλάσνικοφ, πεταμένο κάτω από αυτοκίνητο, ενώ σε διπλανό κάδο απορριμμάτων εντοπίστηκε και το πιστόλι -ανατολικής προέλευσης- που χρησιμοποιήθηκε για το φόνο.

Η αρχική εντύπωση πως πρόκειται για κάποιον άνθρωπο από τον Πύργο που δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές, αντικαταστάθηκε από τη βεβαιότητα πως το θύμα ήταν σεσημασμένος μαστροπός, γνωστός των αστυνομικών και δικαστικών αρχών από τη δράση του.

Εντύπωση προκαλεί το κινητό τηλέφωνο του θύματος, που χτυπά ασταμάτητα και οι αστυνομικοί ευελπιστούν ότι κάτι θα καταφέρουν να εντοπίσουν και από αυτό. Πιθανώς και τον άνθρωπο που έκλεισε το ραντεβού του θανάτου!

Τα χέρια της Αστυνομίας ενδέχεται να λύσει και η εμφάνιση συγγενικού προσώπου του θύματος, που το απόγευμα της Τετάρτης μετέβη στο νεκροτομείο -στα… «αζήτητα» του οποίου παρέμεινε η σορός του για πολλές ώρες- για να τον αναγνωρίσει.

Διαβάστε επίσης
“Στα αζήτητα” στο νεκροτομείο ο 37χρονος που εκτέλεσαν στο Π. Φάληρο, όμως το κινητό του… χτυπάει συνέχεια
Είχαν υπογράψει συμβόλαιο θανάτου για τον 37χρονο-Μαφιόζικη η εκτέλεση στο Π. Φάληρο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε