Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ξήλωσαν” τρία κοσμηματοπωλεία τη νύχτα – Δείτε φωτό

(ΦΩΤΟ NEWSIT)
, (ΦΩΤΟ NEWSIT)
Μόνο ένα χιλιόμετρο απέχουν τα δύο κοσμηματοπωλεία στον Πειραιά, ενώ το τρίτο βρίσκεται στην Ηλιούπολη.
Πρώτο “χτύπημα” αυτό στην οδό Σαχτούρη του Πειραιά, στις τέσσερις και μισή τα ξημερώματα. Οι δράστες πήγαν με ένα αυτοκίνητο, έδεσαν τα ρολά με σχοινί και αφού τα ξήλωσαν άδειασαν στην κυριολεξία τη βιτρίνα.
Αυτή τη φορά οι δράστες επέλεξαν να μην αφήσουν στο σημείο το αυτοκίνητο, το ΙΧ που χρησιμοποίησαν για να ξηλώσουν τα ρολά ήταν και το αυτοκίνητο με το οποίο έφυγαν...
Ούτε ένα κόσμημα δεν άφησαν στη βιτρίνα οι δράστες
Ένα χιλιόμετρο πιο κάτω στη γωνία της οδού Ζαννή με την Φρεατίδος μισή ώρα αργότερα μετά το πρώτο “χτύπημα” ακολούθησε το δεύτερο με πανομοιότυπο τρόπο. Και πάλι ο δράστης ή οι δράστες έδεσαν τα ρολά με σχοινί, πάτησαν γκάζι στο αυτοκίνητο και τα ξήλωσαν.

Σε αυτή τη περίπτωση φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε καλά για τους δράστες αφού δεν κατάφεραν να αδειάσουν όπως και στην πρώτη περίπτωση τη βιτρίνα.
Ως και μια τεράστια πέτρα που χρησιμοποίησαν οι ληστές για να σπάσουν την πόρτα
Ο τρόπος δράσης των “χρυσοχέριδων” διαρρηκτών κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ήταν οι ίδιοι και στα δυο κοσμηματοπωλεία

Η τρίτη ληστεία έγινε σχεδόν ταυτόχρονα με τη δεύτερη, συγκεκριμένα λίγο μετά τις 05:00 το πρωί άγνωστοι δράστες πήγαν στην Άνω Ηλιούπολη με κλεμμένο βανάκι έξω από κοσμηματοπωλείο.

 
Αφού έδεσαν με σκοινί τα ρολά του καταστήματος τα τράβηξαν με το βανάκι και τα γκρέμισαν. Στην συνέχεια έσπασαν την τζαμαρία και μπήκαν μέσα όπου πήραν ότι βρήκαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες πήραν κοσμήματα αξίας 60.000 ευρώ.
 

 
Όπως έγινε και σε παλιότερες παρόμοιες ληστείες οι δράστες εξαφανίστηκαν με άλλο όχημα και εγκατέλειψαν εκεί το κλεμμένο βανάκι.
 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Ξήλωσαν” πάλι κοσμηματοπωλείο

 

“Άδειασαν” δυο κοσμηματοπωλεία σε 50 λεπτά

“Ξήλωσαν” πάλι κοσμηματοπωλείο οι ληστές

Μυτιλήνη: Άδειασαν το κοσμηματοπωλείο με… ριφιφί από τα κεραμίδια!

Μπήκαν και … σήκωσαν το κοσμηματοπωλείο στην Καισαριανή

Ζάκυνθος: Οι ληστές του κοσμηματοπωλείου ”διψούσαν” για αίμα!

Μπήκαν με αμάξι σε κοσμηματοπωλείο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε