Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Ξύπνα μπήκε κλέφτης” του φώναξε η σύζυγος κι εκείνος πήρε το όπλο του!

“Ξύπνα μπήκε κλέφτης” του φώναξε η σύζυγος κι εκείνος πήρε το όπλο του!

Πραγματικό εφιάλτη έζησαν δύο αντρόγυνα τα ξημερώματα στο Κυπαρίσσι και τη Λάρυμνα στην Αταλάντη.

Ο διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα λίγο πριν τις 2 προσπαθώντας να είναι όσο πιο αθόρυβος γίνεται. Ωστόσο η νοικοκυρά του σπιτιού μέσα στον ύπνο της κατάλαβε ότι κάποιος μπήκε και ξύπνησε τον άντρα της, λέγοντάς του ότι στο σπίτι μπήκε κλέφτης.

Ο 60χρονος είχε δίπλα στο κρεβάτι του ένα δίκαννο, που κατείχε νόμιμα και το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ήταν άδειο. Το πήρε όμως θεωρώντας ότι στη θέα του ο κλέφτης θα φοβηθεί και θα φύγει.

Έτσι, εντόπισε τον δράστη στην κουζίνα και τον απείλησε με το δίκαννο. Στη συνέχεια ακολούθησε έντονη λογομαχία, την οποία όταν άκουσαν οι δυο συνεργοί του δράστη που ήταν απέξω, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα.

Ο ένας από αυτούς κρατούσε κυνηγετική καραμπίνα και έτσι κατάφεραν να αφοπλίσουν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και να τον κλειδώσουν μαζί με τη σύζυγό του στο υπνοδωμάτιο.

Στη συνέχεια, αφού έψαξαν το σπίτι, πήραν 300 ευρώ, το δίκαννο και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα αλλά η “δουλειά” τους δεν σταμάτησε. Στις 04:00 τα ξημερώματα εισέβαλλαν σε δεύτερο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στη Λάρυμνα και με την απειλή μιας καραμπίνας και ενός δίκαννου απείλησαν τον 77χρονο και τη σύζυγό του και του πήραν 655 ευρώ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε