Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: 11 συλλήψεις για το μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών

Λαμία: 11 συλλήψεις για το μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μεγάλη επιχείρηση οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, με έρευνες σε σπίτια και συλλήψεις, εντός και εκτός νομού….

Σημαντική επιτυχία έκανε το τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, με την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων που εμπλέκονται στην διακίνηση και εμπορία σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 11 συλλήψεις, καθώς η μία οργάνωση αποτελούνταν από έξι άτομα κι η δεύτερη από πέντε, αν και δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει κλείσει ο κύκλος των συλλήψεων, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Από νωρίς το πρωί το σύνολο σχεδόν της δύναμης της Ασφάλειας πραγματοποίησε εκτεταμένες έρευνες σε σπίτια στη Λαμία αλλά και σε χωριά στην ευρύτερη περιοχή όπως στη Λυγαριά, τη Ροδωνιά και την Καρυά Υπάτης. Έρευνες όμως πραγματοποιήθηκαν και σε περιοχές εκτός Φθιώτιδας με τις πληροφορίες να αναφέρουν το Βόλο και την Αθήνα.

Στα χέρια των αστυνομικών έχουν βρεθεί τουλάχιστον 20 κιλά χασίς, ενώ διψήφιος αριθμός δενδρυλλίων βρέθηκαν στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων.

Σύντομα αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας με λεπτομέρειες από την επιχείρηση.

Πηγή: LamiaReport

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις