Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Λαμία: Η γιαγιά… Ντάλτον – Έδινε κατευθύνσεις και έστελνε τα εγγόνια της για κλοπές!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μια απίστευτη ιστορία στο κέντρο της πόλης, που ξεσκέπασε τη δράση της ηλικιωμένης που περίμενε τα κλοπιμαία… πίνοντας φραπέ!

Όλα ξεκίνησαν το πρωί στην πλατεία Πάρκου. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν μια γυναίκα να τρέχει και να ψάχνει ένα μικρό παιδί που μπήκε στο κατάστημα και της έκλεψε χρήματα. Ο μικρός τσιγγάνος έφυγε τρέχοντας από το κατάστημα, αλλά η ιδιοκτήτρια τον ακολούθησε και ταυτόχρονα πήρε την αστυνομία.

Τελικά εντόπισε τον μικρό, που δεν ήταν πάνω από 10 ετών, σε ένα παγκάκι στην πλατεία Πάρκου μαζί με την αδελφή και την γιαγιά του. Η γυναίκα μαζί με τον άνδρα της τροχαίας, που ήταν υπηρεσία εκείνη την ώρα εκεί κοντά, ζήτησαν τα χρήματα.

Η γιαγιά που απολάμβανε τον φραπέ της σαν να μην συμβαίνει τίποτα, στην αρχή αρνήθηκε ότι γνωρίζει κάτι, αλλά μετά την πίεση που δέχθηκε και ακούγοντας ότι πρέπει να πάει στο τμήμα, έβγαλε τα χρήματα, που της είχε δώσει ο μικρός και τα επέστρεψε στην γυναίκα, λέγοντας πως νόμισε ότι κάποιος του τα έδωσε.

Στην κάτω πλευρά της πλατείας όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο lamiareport.gr ήταν και άλλοι τσιγγάνοι, που ανήκαν στην ίδια ομάδα και έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία με ανάλογα περιστατικά…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε