Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Λαμία: Καταδικάστηκε ο ντελιβεράς δολοφόνος που δήλωνε πυροσβέστης!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Η στυγερή δολοφονία του πρωταθλητή της ελληνορωμαϊκής πάλης, είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία…

Στις φυλακές Δομοκού επέστρεψε ο 27χρονος Λαμιώτης που το Μάρτη του 2009 είχε γρονθοκοπήσει μέχρι θανάτου έναν Ρωσοπόντιο που βρισκόταν στην Λαμία για να εργαστεί στα έργα για το φυσικό αέριο.

Πρωτόδικα το δικαστήριο της Λιβαδειάς του είχε επιβάλει την ποινή των 20 ετών και έξι μηνών. Χθές (08-02-2012) το μεικτό ορκωτό εφετείο της Λαμίας ουσιαστικά επικύρωσε την πρώτη απόφαση μειώνοντας την ποινή μόνο κατά δύο χρόνια. Σύμφωνα με το lamiastar.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης προσπάθησε να προβάλλει τα επιχειρήματα του δράστη που από την πρώτη στιγμή ισχυρίστηκε ότι ήταν σε άμυνα και πως δέχθηκε ανάιτια επίθεση από το θύμα.

Όλα εκτυλίχθηκαν 6 Μαρτίου του 2009. Θύμα και δράστης συναντιούνται στην οδό Όθωνος κοντά στο ξενοδοχείο ΔΕΛΤΑ όπου διέμενε ο Ρωσοπόντιος. Ακολουθεί καβγάς και οι μάρτυρες μιλούν για ένα επεισόδιο απίστευτης αγριότητας.Το θύμα μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας, αναγνωρίσθηκε την επόμενη ημέρα από τον συγκάτοικό του από ένα τατουάζ που είχε στο πόδι.

Οι γείτονες που πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους από τις φωνές, δήλωσαν στους αστυνομικούς πως όταν ρώτησαν τον δράστη τι έγινε εκείνος τους απάντησε πως ήταν Πυροσβέστης γύριζε από την δουλεία του και το θύμα του επιτέθηκε. Ο δράστης εργαζόταν ως διανομέας σε πιτσαρία στα Γαλανέικα η είδηση όμως ότι η αστυνομία αναζητά έναν πυροσβέστη έσκασε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία.

Ο δράστης εντοπίσθηκε και συνελλήφθη στις 27 Μαρτίου στα Γαλανέικα μετά απο 20 ημέρες και ομολόγησε αμέσως την πράξη του. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Λαμίας ζήτησαν την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για το κινητό του θύματος και λίγο αργότερα διαπίστωσαν πως ο δράστης είχε κάνει τηλέφωνα από το κινητό του Ρωσοπόντιου.

Ο 27χρονος ισχυρίσθηκε πως το θύμα είχε το ίδιο κινητό και πίστευε πως έπαιρνε μαζί του το δικό του. Για τα αίτια του εγκληματος κατατέθηκαν διάφορες απόψεις όπως ότι έγινε για τα μάτια μιας γυναίκας ενώ να σημειωθεί ότι το θύμα ήταν ένας γιγαντόσωμος άντρας ο οποίος μάλιστα είχε μετάλλεια στην ελληνορωμαική πάλη. Δείτε το βίντεο για την υπόθεση, από το lamiastar.gr…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Συγκλονίζει το μαρτύριο 13χρονου παιδιού-”Με λήστεψε και με βίασε”!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε