Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Λαμία: Παράτησαν το κλεμμένο και όπου φύγει – φύγει…

φωτό από LamiaReport
φωτό από LamiaReport

Διερχόμενοι οδηγοί είδαν ξαφνικά το αυτοκίνητο να σταματά και να βγαίνουν από αυτό τέσσερα άτομα…

Το μπλε αυτοκίνητο της φωτογραφίας, παράτησαν στις 9:00΄ το πρωί, 4 άτομα στη μέση του δρόμου, στην εθνική οδό στην είσοδο της Λαμίας, στο ύψος του “ΚΑΡΕΛΛΗ”.

Όπως γράφει το LamiaRepor.gr διερχόμενοι οδηγοί είδαν ξαφνικά το αυτοκίνητο να σταματά, να βγαίνουν από αυτό 4 άτομα και να τρέχουν αρχικά στον παράδρομο και στη συνέχεια μέσα στα χωράφια προς την περιοχή της Ροδίτσας.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο και “χτύπησαν” το νούμερο του αυτοκινήτου, διεπίστωσαν ότι είχε κλαπεί χθες βράδυ από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ το αυτοκίνητο ανήκει σε ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο γυρίζοντας σπίτι του, βρήκε μέσα τους 4 ληστές. Οι δράστες τους έδεσαν, τους πήραν 440 ευρώ και στη συνέχεια πήραν το αυτοκίνητο του ζευγαριού και εξαφανίστηκαν.

Όπως όλα δείχνουν, το πρωί φτάνοντας στη Λαμία μπορεί να είδαν κάποιο περιπολικό και να φοβήθηκαν για μπλόκο της αστυνομίας και εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση σήμανε συναγερμός και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις άρχισαν να χτενίζουν όλη την ευρύτερη περιοχή της Ροδίτσας, ενώ έλεγχοι έγιναν και στους σταθμούς του ΚΤΕΛ και του ΟΣΕ, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρξει αποτέλεσμα.

Η αστυνομία αναζητά 4 άτομα, πιθανότατα Αλβανικής καταγωγής. Οι 3 εξ αυτών έχουν ύψος από 1, 70 – 1,75. Ο ένας φοράει πράσινη μπλούζα και βερμούδα, ο άλλος μπλε μπλούζα και βερμούδα και ο τρίτος μόνο βερμούδα. Ο τέταρτος της παρέας είναι λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία, πιο μελαχρινός και έχει χαρακτηριστική γαμψή μύτη.

Διαβάστε επίσης:

Κορινθία: Έβλεπαν δεμένοι στο κρεβάτι, να κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι τους!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε