Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Λαμία: Προσπάθησαν να βιάσουν 17χρονη στη μέση του δρόμου

Λαμία: Προσπάθησαν να βιάσουν 17χρονη στη μέση του δρόμου

Δύο άγνωστοι άνδρες την άρπαξαν με την βία, ενώ μιλούσε στο κινητό, λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι της…

Η 17χρονη κατάφερε να ξεφύγει χτυπώντας τον έναν από τους δύο δράστες!  Όλα έγιναν νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, μέσα στη Λαμία και κοντά στο σπίτι της κοπέλας.

Στις 21:15 και η νεαρή περπατούσε στην οδό Καραΐσκάκη μιλώντας στο κινητό της. Λίγο πριν το γήπεδο, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι την ακολουθούν κάποιοι, ξαφνικά δέχεται την επίθεση 2 αγνώστων.

Την άρπαξαν με βία, σύμφωνα με τo LamiaReport, την κόλλησαν σ΄ένα τοίχο, της έκλεισαν το στόμα και άρχισαν να τη φιλούν και να τη δαγκώνουν στο λαιμό. Η 17χρονη αντέδρασε και κατάφερε να χτυπήσει με το γόνατο, τον έναν από τους δύο, βρίσκοντας έτσι την ευκαιρία να ξεφύγει τρέχοντας.

Η 17χρονη έκανε λόγο στην αστυνομία για αλλοδαπούς, αδύνατους και ψηλούς που όμως δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά τους, αφού όλα έγιναν τόσο γρήγορα και μέσα στο σκοτάδι.

Δεν είναι γνωστό αν έχει υποβληθεί μήνυση αλλά εντύπωση προκαλεί το θράσος των 2 “επίδοξων βιαστών”, αφού η οδός Καραΐσκάκη είναι ένας κεντρικός δρόμος με αυξημένη κίνηση αυτή την ώρα και σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε