Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Λαμία: Τραυματίστηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε καταδίωξη!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Οι δύο μηχανές των αστυνομικών συγκρούστηκαν μεταξύ τους – Τραυματίστηκαν 3 αστυνομικοί – Επικράτησε πανικός και διεκόπη η κυκλοφορία…

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 22.00 στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία στο σημείο “καρμανιόλα”, όπου είναι η γέφυρα της Express Service (208 χλμ.). Σύμφωνα με το lamiareport.gr, 2 μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κινούνταν στην εθνική οδό με κατεύθυνση από Λαμία προς Αθήνα. Πιθανότατα πραγματοποιούσαν καταδίωξη.

Στη μια μηχανή επέβαιναν 2 άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και στην άλλη μόνο ο οδηγός. Από άγνωστη αιτία, στο σημείο που στενεύει ο δρόμος, την ώρα της καταδίωξης οι 2 μηχανές συγκρούστηκαν ελαφρώς μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χάσουν τον έλεγχο, να πέσουν και να συρθούν στο οδόστρωμα.

Από την πτώση τραυματίστηκαν οι 2 άνδρες, που ήταν στη μια μηχανή, ενώ πολύ ελαφρά τραυματίστηκε ο αστυνομικός που επέβαινε μόνος του στην άλλη μηχανή. Στο σημείο που έγινε το τροχαίο επικράτησε πανικός, γιατί εκείνη την ώρα είχε μεγάλη κίνηση στην εθνική οδό και τα ασθενοφόρα και τα περιπολικά της αστυνομίας κατέφθαναν το ένα μετά το άλλο. Μάλιστα για αρκετή ώρα διεκόπη και η κυκλοφορία.

Οι 2 αστυνομικοί διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας και όλα δείχνουν ότι δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Στο νοσοκομείο κατέφθασαν πολλοί συνάδελφοί τους και αξιωματικοί της αστυνομικής διεύθυνσης Φθιώτιδας, ενώ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, που ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας των τραυματισμένων αστυνομικών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε