Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Λάρισα: Η “τακτική” τους ήταν οι νυχτερινές επισκέψεις!

Λάρισα: Η “τακτική” τους ήταν οι νυχτερινές επισκέψεις!

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξάρθρωσε μία ακόμη εγκληματική οργάνωση η οποία “μπούκαρε” σε σπίτια με στόχο την κλοπή!

Eννέα Βούλγαροι συνελήφθησαν οι οποίοι είχαν διαπράξει δύο ληστείες στον νομό Λάρισας και δύο στον νομό Φθιώτιδας, ενώ έχουν στο ενεργητικό τους και σειρά κλοπών.

Η τελευταία ληστεία, ήταν αυτή προ τριών ημερών στον Τύρναβο, όπου εισέβαλαν σε σπίτι τετραμελούς οικογένειας κι ήταν η αιτία για την εξάρθρωσή της οργάνωσης. Προηγήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση από τα ξημερώματα της Πέμπτης και καταδίωξη με αυτοκίνητα μέχρι την περιοχή Μακρυχωρίου, όπου και συνελήφθησαν οι πέντε.

Επίσης, κατηγορία απαγγέλθηκε και σε Έλληνα, που φέρεται ότι σε κάποιες περιπτώσεις τους υποδείκνυε σπίτια, για να “χτυπήσουν”. Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι, οι πέντε συλληφθέντες, ηλικίας 34, 29, 21, 21 και 28 ετών αντίστοιχα, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, με διαρκή δράση και ρόλους για διάπραξη ληστειών και διακεκριμένων κλοπών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της σωματεμπορίας, των ληστειών και διακεκριμένων κλοπών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε