Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Λάρισα: Μέλος κυκλώματος ο 24χρονος που μετέφερε 300 κιλά χασίς – Κάνουν εισαγωγές ναρκωτικών από Αλβανία

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το συγκεκριμένο κύκλωμα εισήγαγε μεγάλες ποσότητες χασίς από την Αλβανία και τις διακινούσε στην Ελληνική Επικράτεια.

Ο 24χρονος Έλληνας, συνελήφθη χθες στην περιοχή των Φαρσάλων Λάρισας γιατί μετέφερε με ΙΧ πάνω από 367 κιλά χασίς και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, αντίσταση και απείθεια.
Δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος ενός Ρουμάνου για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, καθώς το ΙΧ με το οποίο γινόταν η μεταφορά, είναι δικό του.  Οι έρευνες πάντως  συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη και των υπολοίπων αγνώστων μέχρι στιγμής μελών της σπείρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  η εγκληματική οργάνωση αποτελείται από 13 άτομα και παρουσίαζε διαρκή δράση τουλάχιστον από το Νοέμβριο του 2012, στην εισαγωγή από την Αλβανία, μεγάλων ποσοτήτων χασίς και στη διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας μας.

Μετά τη σύλληψη του 24χρονου χθες, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα σήμερα το πρωί στο σπίτι του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 448 γραμμάρια χασίς.

Είχε παραλάβει τα ναρκωτικά από τα Ιωάννινα – Δεν ήταν η πρώτη μεταφρά που έκανε…

Αυτό έδειξ η αστυνομική έρευνα και όπως προέκυψε, ο 24χρονος θα μετέφερε το χασίς στην Αθήνα, όπου θα το παρέδιδε σε δύο άλλα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Η ίδια διαδικασία είχε επαναληφθεί και την 16-12-2012, όταν ο συλληφθείς παρέλαβε από την ίδια περιοχή 300 κιλά χασίς, ποσότητα την οποία επίσης μετέφερε στην Αθήνα και την παρέδωσε στα ίδια μέλη της οργάνωσης.

Τέλος, το Νοέμβριο του 2012, είχε πάει στα Ιωάννινα για να διερευνήσει τα δρομολόγια για τη μεταφορά του χασίς, χρησιμοποιώντας πάλι για το σκοπό αυτό, το αυτοκίνητο του 31χρονου Ρουμάνου.

Η Αστυνομία ψάχνει ακόμα, 11 μέλη της οργάνωσης…

Διαβάστε ακόμα:

Αγρίνιο: Μετέφερε με το αυτοκίνητο 300 κιλά χασίς!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε