Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Λάρισα: Της έκλεψαν την τσάντα αλλά δεν πήγαν μακριά…

Λάρισα: Της έκλεψαν την τσάντα αλλά δεν πήγαν μακριά…

Τρεις Έλληνες συνελήφθησαν για ληστεία σε βάρος μιας Ρουμάνας στη Λάρισα.

Τρεις 19χρονοι ήταν οι δράστες που άρπαξαν με τη βία την τσάντα μιας γυναίκας από τη Ρουμανία

Η ληστεία σημειώθηκε προχθές το βράδυ στη Λάρισα, όταν η παρέα των τριών χτύπησε και έριξε στο έδαφος την 52χρονη  που κινούνταν πεζή. Οι δράστες άρπαξαν την τσάντα και έφυγαν τρεχοντας, ωστόσο ο ένας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Στην κατοχή του βρέθηκε και η κλεμμένη τσάντα ενώ μετά από αναζήτηση συνελήφθησαν και οι δύο συνεργοί του, που αναγνωρίστηκαν από την 52χρονη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, εξιχνιάσθηκαν άλλες δύο περιπτώσεις αρπαγής τσαντών που διέπραξαν οι συλληφθέντες μαζί με ακόμη δύο (αγνώστους μέχρι στιγμής) συνεργούς τους.

Συγκεκριμένα:

Το βράδυ της 21ης Οκτωβρίου στη Λάρισα, έκλεψαν την τσάντα 26χρονης Ελληνίδας που περιείχε χρήματα, μία κάρτα ανάληψης χρημάτων και προσωπικά της έγγραφα ενώ στις 31 του μήνα, πάλι στη Λάρισα “έβαλαν στο μάτι” την τσάντα μιας 59χρονης που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, τρεις τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Διαβάστε επίσης: Λάρισα: Έδειραν και λήστεψαν ανήλικο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε