Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Λασίθι: Ναρκομανής της έκλεψε την κάρτα και “σήκωσε” 600 ευρώ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μια 33χρονη γυναίκα, χρήστης ναρκωτικών ουσιών, αποκαλύφτηκε ότι κρύβονταν πίσω από την κλοπή κάρτα ανάληψης μετρητών σε βάρος 32χρονης, με την οποία μάλιστα της “σήκωσε” 600 ευρώ από τον λογαριασμό.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης όταν συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, η 33χρονη καθώς και ένας 34χρονος φίλος της, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς, μία  κάρτα αναλήψεως μετρητών και το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι η 33χρονη έκλεψε την κάρτα της 32χρονης γυναίκας, η οποία είχε κάνει και καταγγελία για την κλοπή στις 13 Φεβρουαρίου στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε ο σύζυγος υποψήφιας της Χρυσής Αυγής για την επίθεση σε αλλοδαπούς!

Κέρκυρα: 4 τσιγγάνοι πίσω από 20 διαρρήξεις!

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ συγκλόνισε τη Χαλκιδική

Πάτρα: Στη δημοσιότητα το όνομα του 42χρονου για παιδική πορνογραφία

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε