Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Λέσβος: Μπήκαν με κουκούλες στο Μοναστήρι και το άδειασαν!

Εικόνα από το lesvosnews.gr

H κλοπή έγινε σήμερα τις πρώτες πρωϊνές ώρες, στην Ιερα Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr οι κινήσεις των τριών δραστών έχουν καταγραφεί από το κύκλωμα κύκλωμα που υπάρχει στο μοναστήρι.

Οι δράστες μπήκαν με τις κουκούλες, στον ιερό ναό αφού έσπασαν τη διπλανή πόρτα εισόδου με λοστό και πήραν από 4 προθήκες όπου βρίσκονταν τα τάματα πιστών, άγνωστο αριθμό κοσμημάτων.

Αμέσως μετά τη διάρρηξη της πόρτας, σήμανε ο συναγερμός που είναι συνδεδεμένος και με το Αστυνομικό Τμήμα του Μανταμάδου.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου διαπίστωσαν αμέσως την κλοπή, αλλά οι δράστες είχαν ήδη φύγει…

Τώρα οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα όσα κατέγραψε το κύκλωμα ασφαλείας ελπίζοντας να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες.

Ταυτόχρονα, γίνονται έλεγχοι στο αεροδρόμιο αλλά και στο λιμάνι.
Σύμφωνα με το LesvosNews.gr, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για «εισαγώμενους» δράστες, που θα προσπαθήσουν να βγάλουν εκτός Λέσβου τα κλοπιμαία, για να τα πουλήσουν.

Δεύτερη κλοπή μέσα σε ένα 24ωρο

Χθες το πρωί, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής Λέσβου, κλοπή στον Ιερό Ναό της «Ζωοδόχου Πηγής», στην περιοχή της Καλλονής Λέσβου.

Άγνωστοι δράστες, μπήκαν τη νύχτα στον Ιερό Ναό, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο του και έκλεψαν από το παγκάρι το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ αλλά και χρυσά κοσμήματα και αντικείμενα, απροσδιόριστης αξίας, τα οποία ήταν αφιερώματα και τάματα των προσκυνητών.

Διαβάστε ακόμα:
Φθιώτιδα: Την ώρα της λειτουργίας έκλεβαν τα τάματα!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε