Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Λέσβος: Νύχτα φρίκης – Τη βίασε και απήγαγε τα δύο ανήλικα παιδιά!

Λέσβος: Νύχτα φρίκης – Τη βίασε και απήγαγε τα δύο ανήλικα παιδιά!

Δράστης ο πρώην σύζυγός της – Η άτυχη γυναίκα περιέγραψε στην αστυνομία τα όσα έζησε μέσα στο σπίτι της…

Η είδηση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία έσκασε σαν βόμβα! Μια 31χρονη γυναίκα πήγε σε αστυνομικό τμήμα της Μυτιλήνης και κατήγγειλε ότι ο πρώην άνδρας της, την βίασε και φεύγοντας πήρε μαζί τα δύο ανήλικα παιδιά, που βρίσκονταν στο σπίτι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της lesvosnews.gr, η άτυχη γυναίκα είπε ότι ο 40χρονος την έπιασε στον ύπνο. Μπήκε από παράθυρο του σπιτιού και χωρίς να καταλάβει το παραμικρό βρέθηκε πάνω από το κρεβάτι. Την ακινητοποίησε, της έκλεισε το στόμα με τα χέρια του, για να μην ακούγονται οι φωνές και τη βίασε!

Στη συνέχεια ο 40χρονος άνδρας πήρε μαζί του τα δύο ανήλικα παιδιά τους, τα οποία έχει υπό την επιμέλεια της η 31χρονη γυναίκα και εξαφανίστηκε. Άνδρες της ασφάλειας Μυτιλήνης κινητοποιήθηκαν αμέσως. Εντόπισαν στο σπίτι της μητέρας του 40χρονου τα δύο ανήλικα παιδιά και τα παρέδωσαν στη μητέρα τους.

Ο 40χρονος έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και αναζητείται. Τα παιδιά είναι σοκαρισμένα όπως και η 31χρονη γυναίκα που θα θυμάται για πάντα τη μαρτυρική νύχτα που έζησε…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε