Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ληστεία με “καλάσνικοφ” στη Μύκονο-Σκόρπισαν τα λεφτά οι δράστες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Θρίλερ στα γραφικά σοκάκια, οι ληστές μπήκαν με τα αυτόματα στην τράπεζα και ύστερα άρχισαν να τρέχουν στα στενά του νησιού σκορπώντας τον πανικό αλλά και χρήματα (!) στους τουρίστες.

Δύο παρά δέκα το μεσημέρι. Οι ληστές έφτασαν με μηχανή στην τράπεζα στον περιφεριακό δρόμο. Φόρεσαν κουκούλες και μπήκαν από τη βοηθητική είσοδο.
Μπήκαν φόναξαν “ληστεία” οπλίζοντας ταυτόχρονα τα καλάσνικοφ για να… πείσουν υπαλλήλους και πελάτες να μην αντιδράσουν.
Άρπαξαν τα χρήματα αλλά δεν είχαν υπολογίσει την αντίδραση των καταστηματαρχών δίπλα. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και έζωσε την περιοχή μέσα σε δύο λεπτά.
Οι δράστες  εγκλωβίστηκαν μέσα στα σοκάκια από τους αστυνομικούς. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι πάνω στον πανικό τους άρχισαν να πετούν στον αέρα κάποια από τα χρήματα που έκλεψαν …

Τελικά οι ληστές έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας. Πρόκειται για τρεις Αλβανούς ηλικίας 19, 25 και 39 ετών οι οποίοι ενδέχεται να είναι οι δράστες και άλλων ένοπλων ληστειών σε σούπερ μάρκετ και κοσμηματοπωλείο του κοσμοπολίτικου νησιού. 

Οι αστυνομικοί βρήκαν 39.000 ευρώ, τα κράνη, την κουκούλα, αλλά και τα όπλα που χρησιμοποίησαν. Επίσης, μέσα σε πηγάδι βρήκαν άλλες 16 χιλιάδες ευρώ…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε