Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ληστείες και εγκλήματα στα..”πάνω” τους

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 

Κάθε μέρα και χειρότερα με την εγκληματικότητα.

 

Γύρω στην 01:13 τα ξημερώματα στην οδό Σωνιέρου 9, τρεις άγνωστοι δράστες χτύπησαν και τραυμάτισαν στο πρόσωπο ηλικιωμένο και του πήραν το πορτοφόλι που είχε μέσα 150 ευρώ. Ο ηλικιωμένος άντρας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες.
 
Στις 19:50 στην οδό Ελ.Βενιζέλου 219 δύο άγνωστοι μπήκαν σε βιβλιοπωλείο και με την απειλή όπλου πήραν 1.500 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
 
Επόμενος χθεσινός στόχος σπίτι στην Εκάλη. Άγνωστοι μπήκαν μέσα και πήραν από το χρηματοκιβώτιο 80.000 ευρώ καθώς και χρυσαφικά αρκετών χιλιάδων ευρώ.
 
Ένα διαμέρισμα 3ου ορόφου στην οδό Φιλίππων στην Αθήνα διέρρηξαν άγνωστοι. Πήραν 500 ευρώ αλλά και διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή αξίας 50.000 ευρώ!
 
Δύο φαρμακεία “χτύπησαν” οι ληστές την ίδια ώρα.
 
Το πρώτο στα Εξάρχεια στις 19:45 ένας άνδρας μπήκε στο φαρμακείο και με την απειλή όπλου πήρε 160 ευρώ. Στο Ν.Ηράκλειο ο ληστής πήρε από το φαρμακείο με την απειλή όπλου 450 ευρώ!
 
 
Στο Περιστέρι στη Λεωφ. Αθηνών 42, άγνωστος δράστης μπήκε σε σούπερ μαρκέτ και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε πελάτες και υπαλλήλους πήρε από δύο ταμεία 3.600 ευρώ.
 
 
Και τέλος στο Περιστέρι στην οδό Πελοπίδα ένας άνδρας προσπάθησε να ληστέψει πρακτορείο “ΠΡΟΠΟ” με την απειλή όπλου. Ο ιδιοκτήτης άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τότε ο ληστής άρχισε να τρέχει χωρίς να προλάβει να πάρει τίποτα.
 
 
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε