Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ληστείες και επιθέσεις σε όλη την Αθήνα

Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων για άλλη μία ημέρα σε όλη την πρωτεύουσα.

Στην Κηφισιά στις έξι το απόγευμα του Σαββάτου δύο ένοπλοι απείλησαν ιδιοκτήτη περιπτέρου και του άδειασαν το ταμείο ενώ περίπου την ίδια ώρα δύο ένοπλοι απείλησαν υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων και του πήραν τα λεφτά του ταμείου και το κινητό του.

Στις δώδεκα το βράδυ στα Πετράλωνα δύο άγνωστοι μπήκαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου ανάγκασαν τον ιδιοκτήτη να τους δώσει 500 ευρώ και ένα λάπτοπ που είχε στην κατοχή του. Στο Περιστέρι, στις 11.30 το βράδυ άγνωστος πλησίασε έναν άνδρα στο αυτοκίνητο του και αφού τον απείλησε με μαχαίρι τον πέταξε έξω και έφυγε με το ΙΧ.

Στη Δαμάρεως στην Αθήνα, δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι γυναίκας και αφού της επιτέθηκαν της πήραν 700 ευρώ που είχε μαζί της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο α’ βοηθειών.

Τρεις άνδρες στην Αθήνα επίσης, επιτέθηκαν σε έναν περαστικό για να του πάρουν μία τσάντα που είχε μέσα προσωπικά του αντικείμενα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στο Νέο Κόσμο δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε μία γυναίκα για να της πάρουν την τσάντα της που είχε μέσα μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα. Στη συνέχεια διέφυγαν.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε