Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Λήστεψαν και τον Καρσελά του Ολυμπιακού!

Καρσελά

Στο… μάτι ποδοσφαιριστές και μάλιστα πασίγνωστους φαίνεται πως έχουν βάλει τον τελευταίο καιρό οι διαρρήκτες! Ο Καρσελά του Ολυμπιακού το τελευταίο θύμα!

Δεν λένε να ησυχάσουν οι ποδοσφαιριστές που ζουν στη χώρα μας. Στην λίστα προστέθηκε και ο Μεχντί Καρσελά του Ολυμπιακού!

Πήραν χρηματοκιβώτιο από τον Μεχντί Καρσελά!

Όλα συνέβησαν στις 30 Οκτωβρίου του 2017. Ο Μεχντί Καρσελά επέστρεψε στο σπίτι του, μετά από προπόνηση. Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται στην Βουλιαγμένη.

Μόλις μπήκε στο διαμέρισμα διαπίστωσε έκπληκτος πως ήταν άνω – κάτω! Όπως και σε παρόμοιες περιπτώσεις, οι Αρχές διαπίστωσαν πως ένα παράθυρο ήταν παραβιασμένο.

Οι αδίστακτοι διαρρήκτες πήραν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που είχε στην κρεβατοκάμαρά του.

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Μετά από αναζητήσεις, οι Αρχές βρήκαν κοντά στο βουνό, 400 μέτρα μακριά, το μικρό χρηματοκιβώτιο πεταμένο και ανοιγμένο.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για την ίδια σπείρα που έχει… ρημάξει κι άλλους ποδοσφαιριστές. Πρώην και… νυν.

Καρσελά

«Χτύπησαν» και Ελαμπντελαουί – Οφόε!

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το απόγευμα του Σαββάτου, 11.11.2017, θύματα διάρρηξης έπεσαν και δύο ακόμη άσσοι του Ολυμπιακού!

Ο λόγος για τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε! Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μένουν σε διαμερίσματα που βρίσκονται σε συγκρότημα κατοικιών στην Γλυφάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως διαρρήκτες «μπούκαραν» και σε αυτά τα σπίτια και απέσπασαν κοσμήματα, χρήματα, ακόμη και… ρούχα!

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
Φωτογραφίες: Eurokinissi

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις