Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

“Mαφία του ποδοσφαίρου” – “παραδικαστικό” βίοι παράλληλοι

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Από τους μέχρι τώρα 15 συλληφθέντες και κατηγορούμενους για συμμετοχή στη μαφία του αθλητισμού, 9 άτομα συγκαταλέγονται και στην έρευνα για τη μαφία του real estate!

Μεταξύ των προσώπων που εμπλέκονται και στις δύο παράλληλες (ή μήπως επάλληλες) έρευνες της δικαιοσύνης, ξεχωρίζουν ο μεγαλομέτοχος ΠΑΕ της Footbal League των νοτίων προαστίων και ένας πρώην μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου, ο οποίος “τιμήθηκε” κατ’ επανάληψη με το διορισμό στη θέση του προέδρου εποπτικών και διοικητικών οργανισμών του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, ο αδελφός του που είναι δικαστικός, ήταν μεταξύ των κατηγορουμένων και για την πρώτη βερσιόν του παραδικαστικού, όπως επίσης και τώρα, συγκαταλέγεται κι αυτός στους ύποπτους εμπλοκής στη μαφία του real estate.
Το ενδεχομένως παράδοξο για τον πολύ κόσμο είναι ότι στην υπόθεση του παραδικαστικού, που ήδη άρχισαν οι κατ’ αντιπαράσταση εξετάσεις με τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας, είναι και τρεις … διαιτητές που κατηγορούνται για τη footbal nostra.

Από τους αστυνομικούς που εποπτεύουν τις παράλληλες έρευνες ωστόσο, σημειώνεται πως το θέμα είναι να δημιουργηθεί ένας αρχικός πυρήνας μαφιόζικου συνδικάτου. Από εκεί και πέρα, όταν αυτό ξεκινήσει να λειτουργεί, αφενός επεκτείνει διαρκώς τον κύκλο δραστηριοτήτων, αφετέρου τα μέλη του ανάλογα με την “ειδίκευση” προσαρτώνται σε άλλα σχήματα είτε ως αυτόνομοι παίχτες,

Διαβάστε επίσης:
“Αυτό που κάναμε είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο” – “Ομολογούσαν” τα πάντα στο τηλέφωνο – Έτσι έστηναν τα παιχνίδια

“Βροχή” αποκαλύψεων για τη βρωμιά στο ποδόσφαιρο – Ποιοί κατηγορούνται – Απίστευτοι διάλογοι μεταξύ μεγαλοπαραγόντων

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε