Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαγνησία: Είδαν τους διαρρήκτες να βγαίνουν από το σπίτι τους με το κομοδίνο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν όταν οι ένοικοι του σπιτιού επέστρεψαν από τα ψώνια του σούπερ μάρκετ…

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης (15-12-2010) σε περιοχή της Μαγνησίας. Οι τρεις δράστες, που όπως φαίνεται παρακολουθούσαν το ζευγάρι για ώρες, έβαλαν μπροστά το σχέδιό τους, όταν το αντρόγυνο βγήκε από το σπίτι, για να κάνει τα ψώνια του, σε σούπερ μάρκετ.

Οι δύο από τους τρεις μπήκαν μέσα στο σπίτι και ο τρίτος κάθισε έξω να φυλάει τσίλιες. Μέσα στο σπίτι, οι δράστες άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και κοσμήματα. Τα βρήκαν στο κομοδίνο του σπιτιού και… προφανώς για να μην χάνουν χρόνο, το πήραν στις πλάτες τους και πήραν το δρόμο της εξόδου.

Όταν βγήκαν φορτωμένοι όμως τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Οι ένοικοι του σπιτιού επέστρεφαν από τα ψώνια και έβαλαν τις φωνές. Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι, αλλά οι δράστες δεν τα έχασαν. Ο τσιλιαδόρος που δεν κρατούσε τίποτα, έβγαλε όπλο και ανάγκασε το ζευγάρι να σταματήσει να φωνάζει.

Την ίδια ώρα οι συνεργοί του, φόρτωσαν το κομοδίνο στο αυτοκίνητό τους και στη συνέχεια όλοι μαζί, απομακρύνθηκαν από την περιοχή. Οι έρευνες της αστυνομίας που ακολούθησαν, για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, δεν είχαν αποτέλεσμα…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε