Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μακάβριο εύρημα στη χωματερή των Άνω Λιοσίων – Το τέταρτο τεμαχισμένο πτώμα τους τελευταίους μήνες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ, EUROKINISSI

Το πτώμα ενός άνδρα, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι αλλοδαπός, εντοπίστηκε στη χωματερή των Άνω Λιοσίων.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, καθώς το πτώμα του άτυχου νεαρού άνδρα βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε σακούλες σκουπιδιών από υπαλλήλους της χωματερής. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως μεταφέρθηκε στη χωματερή μετά τον τεμαχισμό του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα μακάβριο εύρημα εντοπίζεται στη χωματερή των Άνω Λιοσίων. Τους τελευταίους 2,5 μήνες, έχουν βρεθεί τέσσερα τεμαχισμένα πτώματα ανδρών και οι αρμόδιοι αξιωματικοί της αστυνομίας κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή για θύματα δουλεμπόρων.

Για την ώρα, όμως, δε μπορούν να το πιστοποιήσουν ή να συσχετίσουν τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Στις 5 Ιανουαρίου 2011, εργαζόμενος είχε εντοπίσει το διαμελισμένο πτώμα, νεαρού άνδρα, πιθανόν ασιατικής καταγωγής, ανάμεσα σε σακούλες σκουπιδιών. Οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει αιχμηρό αντικείμενο για να σκοτώσουν το θύμα τους και στη συνέχεια τον πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων.

Σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα, στις 8 Δεκεμβρίου 2010, είχαν βρεθεί από ρακοσυλλέκτες τα πτώματα δυο αντρών, πιθανόν αλλοδαπών, σε αρχικά στάδια αποσύνθεσης. Ήταν και πάλι μέσα σε σακούλες, δεμένα πισθάγκωνα με ταινίες στα χέρια και στα πόδια. Στο ένα από τα δύο υπήρχε συρματόσχοινο τυλιγμένο στο λαιμό, με το οποίο ο δράστης ή οι δράστες έπνιξαν το θύμα.

Οι αρχικές αστυνομικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για λαθρομετανάστες που πιθανόν δολοφονήθηκαν από κυκλώματα δουλεμπόρων ή πέθαναν κατά τη λαθρομεταφορά τους και τους πέταξαν στα σκουπίδια οι δουλέμποροι.

Οι αστυνομικές άρχες, πάντως, δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο και όλα εξετάζονται.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε