Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μάνα και αδελφή εξέδιδαν 12χρονο κοριτσάκι για 40 ευρώ!

Μάνα και αδελφή εξέδιδαν 12χρονο κοριτσάκι για 40 ευρώ!

Φρίκη που δεν χωρά το μυαλό στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο 66χρονος πιάστηκε να ασελγεί στο κοριτσάκι στο αυτοκινητό του. Το σκηνικό είχε επαναληφθεί τουλάχιστον τρεις φορές το προηγούμενο διάστημα.

Ο εφιάλτης του παιδιού αποκαλύφθηκε το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς. Όπως προκύπτει οι δύο γυναίκες, η 46χρονη μάνα και η 23χρονη αδελφή τηλεφωνούσαν στον 66χρονο και του παρέδιδαν το παιδί για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του.

Ο 66χρονος κακοποιούσε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητό του για 40 ευρώ και μετά το επέστρεφε στο σπίτι και το παρέδιδε ξανά στους τυρράνους του. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα για να δίνει το παιδί της στον άρρωστο άνδρα έπαιρνε και υλικά αγαθά όπως τσιγάρα, ποτά και καφέδες.

Η αστυνομία – μετά από σχετικές πληροφορίες – εντόπισε τον 66χρονο σε σκοτεινό και απομονωμένο σημείο του Ηρακλείου στις 31 Δεκεμβρίου, στο αυτοκίνητό του μαζί με την 12χρονη. Στην κατοχή της μικρής βρέθηκαν τσιγάρα, μία πορτοκαλάδα και ένα μπουκάλι βότκα – η “πληρωμή” για το μαρτύριο στην οποία την υπέβαλλαν χωρις να μπορεί να αντιδράσει.

Σύμφωνα με τις αρχές το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 66χρονος είχε ασελγήσει τουλάχιστον τρεις φορές πάνω στο παιδί.

Σήμερα Κυριακή μητέρα, αδελφή και ο ηλικιωμένος οδηγούνται στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε