Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Μας λήστεψαν στα γεράματά μας για…30 ευρώ”

“Μας λήστεψαν στα γεράματά μας για…30 ευρώ”

“Μας κλείδωσαν στην κρεββατοκάμαρα” αφηγούνται στο Newsit οι δύο ηλικιωμένοι που έζησαν τον τρόμο μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη σήμερα  τα ξημερώματα.

Η κυρία Ανθή Ζιάκα και ο σύζυγός της ο κύριος Γιώργος, 73 ετών και οι δύο, λένε πως στα γεράματά τους δεν τους άξιξε η τρομάρα που πήραν.

H κυρία Ανθή Ζιάκα

...και ο σύζυγός της κύριος Γιώργος

Στις 3.45 τα ξημερώματα μας λέει η κυρία Ανθή “άκουσα έναν θόρυβο και μόλις άνοιξα τα μάτια μου είδα έναν ψηλό άνδρα να ψάχνει τα συρτάρια του κομοδίνου μας. Σκούντηξα τον άντρα μου να ξυπνήσει και τότε ο ληστής μου είπε “γιαγιά κοιμήσου”. Εκανα την κοιμισμένη για να μην μας πειράξει ο ληστής ο οποίος πήρε 30 ευρώ και όταν έφυγε μας κλείδωσε στην κρεββατοκάμαρα”.

Η πόρτα της κρεββατοκάμαρας που κλείδωσε ο ληστής

Στη συνέχεια ο ληστής που είχε μπει στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και που σύμφωνα με την αστυνομία είχε και συνεργό έναν τσιλιαδόρο άρπαξε από το τραπέζι της κουζίνας ένα κινητό τηλέφωνο και ένα μαχαίρι και έφυγε σαν κύριος από την κεντρική είσοδο του σπιτιού την οποία άφησε ορθάνοιχτη.

Φεύγοντας ο ληστής άφησε ορθάνοιχτη την κεντρική είσοδο του σπιτιού

Μόλις το ζευγάρι των γερόντων βεβαιώθηκε πως οι ληστές είχαν φύγει βγήκαν στη βεράντα και ζήτησαν βοήθεια από τους γείτονες οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Νωρίτερα, στις 03:15 τα ξημερώματα της Τρίτης τρεις άγνωστοι, οπλισμένοι με μαχαίρια εισέβαλαν σε μονοκατοικία που βρίσκεται στην οδό Αχαρνών στην Κηφισιά. Οι ηλικιωμένοι που βρίσκονταν μέσα δε μπόρεσαν να αντιδράσουν. Οι ληστές τους έδειραν και τους ακινητοποίησαν. Πήραν όσα χρήματα βρήκαν και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας αβοήθητα τα θύματα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νύχτα τρόμου για δυο ηλικιωμένα ζευγάρια σε Κηφισιά και Δάφνη

Με ποιους τρόπους επιτήδειοι εξαπατούν ηλικιωμένους και τους αποσπούν χρήματα – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Έκαναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ για να ληστεύουν σπίτια

Χίος:Η άγρια ληστεία των 5.000€ – Το κλάμα των ηλικιωμένων συγκλόνισε τους γείτονες!

Ηράκλειο: Ξημέρωμα τρόμου για ηλικιωμένους – Δύο επιθέσεις ληστών!

Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους στον Άγιο Στέφανο

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε