Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Mατωμένη” συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών στη Ρόδο

“Mατωμένη” συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών στη Ρόδο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο Αφγανοί μαχαιρωμένοι στην κοιλιά και στην πλάτη ενώ ο ένας από τους Έλληνες δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο, πιθανότητα με μεγάλο μαχαίρι ή μπαλτά.

Άγρια συμπλοκή, μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν με μαχαιρώματα και σοβαρούς τραυματισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα στο δημοτικό διαμέρισμα Παραδεισίου, στο νησί της Ρόδου.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το κίνητρο της άγριας αυτής συμπλοκής ενώ φως αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις που θα δώσουν μέσα στις επόμενες μέρες οι εμπλεκόμενοι.

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών πάντως, βρίσκονται και κρατούνται με εντολή του Εισαγγελέα Ρόδου οι 4 από τους 5 Έλληνες που συμμετείχαν στην συμπλοκή αυτή.

Ο πέμπτος που φαίνεται ότι τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στους αλλοδαπούς ενώ αυτοί βρίσκονταν μέσα στα σπίτια τους στο Παραδείσι, διαφεύγει της σύλληψης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου ο οποίος αναμένεται να ασκήσει κατηγορίες σε βάρος τους.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε