Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Με αγωγές απειλεί τους ποντικούς της ενημέρωσης ο Κ.Κουλούρης

Με αγωγές απειλεί τους ποντικούς της ενημέρωσης ο Κ.Κουλούρης

Συνάντηση με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου είχε ο πρώην υπουργός Κίμων Κουλούρης, που εμφανίστηκε αυτοβούλως στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

“Ήρθα μόνος μου χωρίς δικηγόρο και ζήτησα την επιτάχυνση της διαδικασίας. Πρέπει να σταματήσουν οι ποντικοί της ενημέρωσης, γιατί θα κάνω αγωγές. Ο Παπουτσής φέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στους ευεργέτες τους. Δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο ο Χρηστάκης. Μέσα από εμένα γνώρισε τον Ανδρέα και τη Δήμητρα και αναρριχήθηκε. Μου ζήτησε να συνταχθώ με τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά δεν το έκανα, γιατί ήξερα που θα πάει ο τόπος με αυτόν”.

Αντικείμενο της επίσκεψης του κ. Κουλούρη στο γραφείο της κ. Ράικου ήταν το περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Καλλιρόης, όπου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν το αυτοκίνητο του πρώην βουλευτή, καθώς είχε παραβιάσει κόκκινα φανάρια.

Όμως ο κ. Κουλούρης έφυγε άπρακτος.

Η εισαγγελέας ενημέρωσε τον κ. Κουλούρη ότι σε αυτήν τη φάση που βρίσκεται η υπόθεση, δεν μπορεί να καταθέσει και ότι θα πρέπει να αναμένει να κληθεί για να δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ.

Για την υπόθεση, η κ. Ράικου έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση, με εντολή να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες τόσο του κ. Κουλούρη όσο και αστυνομικών οργάνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κουλούρης: “Είσαι κομπλεξικός Χρηστάκη Παπουτσή”

“Θα κυνηγήσουμε τον Κουλούρη μέχρι τέλους”

Ποινική δίωξη του Κ. Κουλούρη ζητά ο τραυματίας αστυνομικός – Άγρια κόντρα μεταξύ αστυνομίας και ειδικών φρουρων για το τροχαίο

Αυτό είναι το φανάρι που παραβίασε ο Κίμων Κουλούρης

‘Αφησαν ελεύθερο τον Κίμωνα Κουλούρη – Πέρασε κόκκινο και “πάτησε” αστυνομικό που του έκανε έλεγχο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε