Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Με ξυλοκοπούσαν μέχρι λιποθυμίας” – Η κατάθεση του καθηγητή φίλου της αγνοούμενης Αγγελικής

Ψυχολόγοι παρακολουθούν τον καθηγητή που είναι σε κατάσταση σοκ από τα βασανιστήρια…

Μετά τη σύλληψη του αδερφού της Αγγελικής Σταυρουλάκη, άλλα 5 άτομα βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας για την απαγωγή του 50χρονου καθηγητή. Του φίλου της αγνοούμενης που… ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δε θα μπορούσε να σκεφτεί, ότι η φιλική σχέση μαζί της θα οδηγούσε σε απαγωγή και βασανισμό του, με όπλα και “εικονικές” εκτελέσεις!

Εγκέφαλος της απαγωγής φέρεται να είναι ο ίδιος ο αδερφός της κοπέλας! Θεώρησε ότι ο “κάτι ξέρει” ο καθηγητής για την εξαφάνισή της αδερφής του και για να τον κάνει να μιλήσει, φαίνεται πως ξεπέρασε τα όρια της λογικής… 

Οι πέντε νέες συλλήψεις

Όλες, έγιναν μέσα σε ένα 24ωρο.  Πρόκειται για δύο γυναίκες ηλικίας 32 και 60 ετών και τρεις άνδρες 37, 41 και 43 χρόνων. Όλοι τους φέρονται να συμμετείχαν στην απαγωγή του καθηγητή, με διαφορετικούς ρόλους ο καθένας και να βοήθησαν το 40χρονο αδερφό της αγνοούμενης, να πραγματοποιήσει το απάνθρωπο σχέδιό του.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Λασιθίου.

“Έτσι με βασάνιζαν για την Αγγελική”

Οι περιγραφές που φέρεται να έδωσε στην αστυνομία ο φίλος της Αγγελικής για τις μέρες της απαγωγής του, είναι τουλάχιστον σοκαριστικές. Οι απαγωγείς τον έδερναν και τον υπέβαλαν σε… εικονικές εκτελέσεις! Τον ρωτούσαν τι ξέρει για την εξαφάνιση της Αγγελικής κι όταν εκείνος τους απαντούσε ότι δε γνωρίζει κάτι, τότε τον έστηναν στον τοίχο και του έβαζαν το πιστόλι στον κρόταφο! Μετρούσαν αντίστροφα και όταν ο χρόνος έφτανε στο ”μηδέν”, ο 50χρονος άκουγε το ”κλικ” από τη σκανδάλη του άδειου όπλου!

“Με ξυλοκοπούσαν μέχρι λιποθυμίας και με υπέβαλλαν σε εικονικές εκτελέσεις. Με ρωτούσαν τι γνωρίζω για την εξαφάνιση της Αγγελικής και όταν εγώ τους απαντούσα δεν ήξερα το παραμικρό, τότε με κολλούσαν στον τοίχο και μου έβαζαν το όπλο στον κρόταφο. Άρχιζαν να μετρούν αντίστροφα και όταν ο χρόνος τελείωνε, άκουγα το “κλικ” από τη σκανδάλη του άδειου όπλου” είπε στους αστυνομικούς με φωνή που έτρεμε από το σοκ!

Το μαρτύριό του κράτησε μέχρι προχθές, που οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στα ίχνη των απαγωγέων και μετά από διαπραγματεύσεις, τους έπεισαν να αφήσουν ελεύθερο τον 50χρονο.
Οι υποψίες τους επικεντρώθηκαν από την πρώτη στιγμή στον αδερφό της κοπέλας, αφού όλο το διάστημα της απαγωγής, ήταν εξαφανισμένος…

Σύντομο χρονικό της υπόθεσης
Η 20χρονη Αγγελική Σταυρουλάκη εξαφανίζεται στις 18 Φεβρουαρίου του 2010. Μετά από 6 μήνες αναζητήσεων, οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου ενημερώνονται ότι άγνωστοι έχουν απαγάγει έναν 50χρονο καθηγητή πανεπιστημίου στο Manchester, ο οποίος είναι φίλος της φοιτήτριας.
Κάποιος επικοινωνεί με την οικογένεια του καθηγητή και λέει ότι “αν δεν τηλεφωνήσει η Αγγελική στους οικείους της, ο καθηγητής δε θα επιστρέψει στην οικογένειά του”…
Αμέσως οι αστυνομικοί συνδέουν την απαγωγή του 50χρονου με την εξαφάνιση της φοιτήτριας. Οι υποψίες στρέφονται στον αδερφό της κοπέλας, ο οποίος έχει εξαφανιστεί το διάστημα της απαγωγής. Σιγά – σιγά, οι αρχές φτάνουν στην άκρη του νήματος και καταφέρνουν να πετύχουν την απελευθέρωση του 50χρονου καθηγητή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ο καθηγητής αθέτησε το λόγο του, μετά την εξαφάνιση της αδερφής μου”
Ερασιτεχνικό βίντεο με τη φοιτήτρια που αγνοείται

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε