Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μεγάλη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας!

Μεγάλη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας!

Στον εισαγγελέα παραπέμπονται 55 άτομα που συμμετείχαν σε κύκλωμα παιδικής….

πορνογραφίας. Ηδη έχουν συλληφθεί 17 μεταξύ των οποίων δικηγόροι, επιχειρηματίες και καθηγητές! Οι υπόλοιποι αναζητούνται.   

Πατέρας και γιος, τεχνικοί τηλεόρασης, είναι στη λίστα των κατηγορουμένων, μαζί με έναν καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά και έναν γυμναστή σε γυμνάσιο των νοτίων προαστίων της Αθήνας.
Στο κύκλωμα κατηγορούνται ότι μετείχαν ακόμη ένας δικηγόρος από το Κιλκίς, ένας διοικητικός υπάλληλος του Δήμου Πειραιά όπως και ένα στέλεχος της ασφάλειας μεγάλου ξενοδοχείου της Αθήνας. 
Τα στοιχεία της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος οδηγούν σε υπολογιστές στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Λάρισα, το Ηράκλειο, την Καβάλα, τα Φάρσαλα, τα Ιωάννινα, την Αλεξανδρούπολη, το Κιλκίς, την Κατερίνη, την Ηγουμενίτσα, το Άργος, τη Ρόδο, τα Χανιά, το Νέο Μαρμαρά και τη Νέα Καλλικράτεια. 
Το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ασφάλειας εντόπισε πριν 4 μήνες διακίνηση πορνογραφικού υλικού με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά σε σεξουαλικές πράξεις με ενήλικες. 
Στην έρευνα με την ονομασία “Τσάρλι” που ακολούθησε οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε 17 πόλεις της χώρας είχε στηθεί ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης παιδικής πορνογραφίας. Χθες αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέων έκαναν έρευνα σε 32 σπίτια σε όλη τη χώρα και εντόπισαν εκατοντάδες C.D. και DVD με πορνογραφικό συνολικής χωρητικότητας 50.000 G-byte. Κατασχέθηκαν επίσης 88 σκληροί δίσκοι υπολογιστών και 8 φορητοί υπολογιστές.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε