Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μεγαλοδικηγόρος της Αθήνας κατηγορείται για απάτη

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Μέχρι και την απαγωγή της καταγγέλλει μια ηλικιωμένη γυναίκα ότι οργάνωσε γνωστός δικηγόρος της Αθήνας για να μπορέσει να της αποσπάσει χρήματα.

Τουλάχιστον 86.000 ευρώ κατάφερε να της αποσπάσει μέχρι σήμερα λέει η γυναίκα στην καταγγελία της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΟ ΕΘΝΟΣ η γυναίκα καταγγέλλει ότι ο δικηγόρος και η σύζυγός του, γείτονες της ηλικιωμένης, την προσέγγισαν με σκοπό να της αποσπάσουν χρήματα.
Ο δικηγόρος κατάφερε να την πείσει να τον εξουσιοδοτήσει για οικονομικές της συναλλαγές. Χωρίς να την ενημερώσει όμως αφαίρεσε ποσά από λογαριασμούς της στην Ελβετία. Η γυναίκα ενημερώθηκε από υπάλληλο της ελβετικής τράπεζας και ζήτησε βοήθεια από άλλο δικηγόρο.
Τότε, όπως καταγγέλλει με τη βοήθεια της οικιακής της βοηθού ο δικηγόρος τη νάρκωσε ρίχνοντας υπνωτικό στον καφέ της και την “έκλεισε” σε κλινική για να μπορέσει έχοντας εξουσιοδότηση να αποσπά χρήματα.
Όταν η γυναίκα εξαφανίστηκε άρχισε να την αναζητά ο δεύτερος δικηγόρος στον οποίο είχε απευθυνθεί.
Η αστυνομία άρχισε να υποψιάζεται τον πρώτο δικηγόρο καθώς όσο καιρό οι αστυνομικοί αναζητούσαν τη γυναίκα διαβεβαίωνε ότι είχε φύγει οικειοθελώς από το σπίτι προς άγνωστη κατεύθυνση.
Πέντε μέρες μετά τον εγκλεισμό της γυναίκας στην κλινική η αστυνομία κατάφερε να την εντοπίσει και τότε εκείνη διηγήθηκε τα όσα είχαν συμβεί.
Από την πλευρά του ο δικηγόρος, αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε