Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μεσσηνία: Δύο Αλβανοί οι δράστες της στυγερής δολοφονίας ηλικιωμένου!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τον χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα στο κεφάλι – Το θύμα βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος…

Το φρικτό έγκλημα έγινε στη Βασιλάδα το απόγευμα της Τρίτης (05-10-2010). Οι δράστες έπιασαν στον μεσημεριανό ύπνο τον άτυχο ηλικιωμένο και κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, πιθανότατα από ξεκλείδωτο παράθυρο. Έφτασαν στο υπνοδωμάτιο και τότε το θύμα τους ξύπνησε…

Όπως όλα δείχνουν, όταν ο 88χρονος σηκώθηκε από το κρεβάτι του, οι αδίστακτοι κακοποιοί τον χτύπησαν με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι και τον σκότωσαν. Δεν πτοήθηκαν όμως… Όχι μόνο δεν έφυγαν, αλλά άρχισαν να ψάχνουν ανενόχλητοι στο σπίτι για χρήματα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι έκαναν όλα τα δωμάτια άνω-κάτω, σκαλίζοντας από ντουλάπες, μέχρι τσάντες, ρούχα και συρτάρια…

Η υπόθεση ήρθε στο φως αργά το βράδυ της ίδιας μέρας. Συγγενείς του ανησύχησαν από το γεγονός ότι δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και ειδοποίησαν την αστυνομία. Λίγο αργότερα, έβρισκαν τον άνθρωπό τους νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι έρευνες της αστυνομίας που ακολούθησαν έδειξαν ότι δράστες είναι δύο Αλβανοί, ηλικίας 20 και 31 ετών, που συνελήφθησαν. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησαν το φρικτό έγκλημα που διέπραξαν. Είπαν ότι αφού σκότωσαν τον 88χρονο βούτηξαν 300€.

Οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημ/κών Καλαμάτας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε