Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μεσσηνία: Προσαγωγές και ένταση για τον θάνατο 18χρονου με πυροβολισμούς

Θεσσαλονίκη

Σε προσαγωγές ατόμων έχει προχωρήσει η Αστυνομία στην Μεσσηνία, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται, για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ένας 18χρονος έχασε την ζωή του, μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε από καραμπίνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην κοινότητα Πιπερίτσα, στην Μεσσηνία. Μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ο 18χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου έπειτα από λίγο υπέκυψε στα τραύματά του.

Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του 18χρονου, συγγενείς και φίλοι του συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο της Καλαμάτας, αλλά και στην Μεσσήνη, ενώ η Αστυνομία έλαβε έκτακτα μέτρα, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία.

Τι λένε τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Μεσσηνία

Νωρίτερα, τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο 64χρονος δράστης που συνελήφθη και βρίσκεται στο Α.Τ. Μεσσήνης, φέρεται να ισχυρίστηκε πως είδε τον 18χρονο να μπαίνει στο σπίτι του κι επιχείρησε να κλέψει κι επειδή φοβήθηκε για την ζωή του τον πυροβόλησε για εκφοβισμό με την καραμπίνα, όμως τα σκάγια τον πέτυχαν και τον έριξαν αιμόφυρτο στο έδαφος.

Click4more: Το… πέρασμα του διαβόητου «Απάτσι» από την Κρήτη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένα λευκό βαν είχε θεαθεί λίγο νωρίτερα έξω από τα σπίτια της περιοχής. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις Ρομά, που επέβαιναν σε αυτό, και φέρεται να μπήκαν και οι τρεις στο σπίτι του 64χρονου, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά του. Τότε έγινε συμπλοκή, ο 64χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 18χρονο, τον οποίο οι άλλοι δύο πήραν αμέσως και έβγαλαν από το σπίτι.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ / messinialive.gr.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις