Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Μεσσηνία: Συμμορία Αλβανών έκλεψε από ουίσκι και κρέας μέχρι φωτοβολταϊκούς μετατροπείς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Διαβάστε τα αλλεπάλληλα τα χτυπήματα των δραστών που προβλημάτισαν τις αρχές και αναστάτωσαν τους κατοίκους…

Αστυνομικοί του τμήματος Μελιγαλά συνέλαβαν σε σπίτι στο Σολάκι Οιχαλίας, τέσσερις Αλβανούς, ηλικίας 24, 20, 16 και 15 ετών, οι οποίοι έκλεψαν από εστιατόριο στο Ζευγολατιό Μεσσηνίας, το χρηματικό ποσό των 150€, 15 κιλά κρέας και 5 φιάλες ουίσκι.

Επίσης, την ίδια μέρα το πρωί, άρπαξαν από σπίτι στο Ζευγολατιό, το ποσό των 500 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 180 ευρώ.

Όπως προέκυψε προανακριτικά, οι δύο από τους συλληφθέντες είχαν διαπράξει και άλλες κλοπές. Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο, ο 20χρονος Αλβανός είχε αφαιρέσει από το Φωτοβολταϊκό Πάρκο Μελιγαλά, φωτοβολταϊκούς μετατροπείς και συλλέκτες, καθώς και καλώδια, συνολικής αξίας 27.000 ευρώ.

Επίσης, στις 4 και 5 Φεβρουαρίου στο Μελιγαλά αφαίρεσε, από την αυλή επιχείρησης, ποσότητα καλωδίων αξίας 5.000 ευρώ. Στις 2 Φεβρουαρίου, επίσης στο Μελιγαλά, αφαίρεσε από αυτοκίνητο ένα cd player αξίας 100 ευρώ, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε κατά τη σύλληψή του, μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε. Ακόμη, ο ίδιος δράστης μαζί με το 16χρονο ομοεθνή του, το βράδυ της 3ης Φεβρουαρίου αφαίρεσαν, από άλλο αυτοκίνητο στο Μελιγαλά, ένα cd player αξίας 150 ευρώ.

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι όπου διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 41 φωτοβολταϊκοί συλλέκτες (πάνελ) οι οποίο αποδόθηκαν στον κάτοχό τους, καθώς και μια γεννήτρια και ένα στερεοφωνικό συγκρότημα, των οποίων οι ιδιοκτήτες αναζητούνται.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Καλαμάτας, με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

   

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε