Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεσσηνία: Βρέθηκε ο δράστης που βούτηξε 7.000€ από αγροτικό συνεταιρισμό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη που με την απειλή μαχαιριού, επιτέθηκε στον πρόεδρο του συνεταιρισμού.

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 02.00 τα ξημερώματα στο χωριό Λογγά του δήμου Μεσσήνης. Άγνωστος που φορούσε κουκούλα μπήκε στο οίκημα που στεγάζεται ο αγροτικός συνεταιρισμός του χωριού και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από τον 56χρονο πρόεδρο του συνεταιρισμού, που βρισκόταν εκεί για την παραλαβή ελαιολάδου, το ποσό των 7.000€.

Ο δράστης τραυμάτισε ελαφρά με το μαχαίρι στο χέρι τον πρόεδρο όταν αυτός προσπάθησε να τον απωθήσει και διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Καλαμάτας κατάφεραν ωστόσο να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ένας 26χρονος Αλβανός, που κατοικούσε προσωρινά στην περιοχή, είναι ο άνθρωπος που τα ξημερώματα του Σαββάτου, λήστεψε τον αγροτικό συνεταιρισμό. Ο δράστης κατά την προσαγωγή του ομολόγησε την πράξη του, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 3.750 ευρώ, το οποίο προέρχεται από την ληστεία και αποδόθηκε στον πρόεδρο του συνεταιρισμού.

Η αστυνομία ερευνά την συμμετοχή του 26χρονου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ενώ αργότερα σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε