Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μια 35χρονη σκότωσε και τεμάχισε τη γυναίκα στα Πετράλωνα

Μια 35χρονη σκότωσε και τεμάχισε τη γυναίκα στα Πετράλωνα

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες του φονικού στα Πετράλωνα, όπου τον περασμένο Μάιο 37χρονη από τη Γεωργία μαχαίρωσε και σκότωσε 70χρονη συμπατριώτισσά της. Οικονομικό το κίνητρο του εγκλήματος.

Το σώμα του θύματος βρέθηκε τεμαχισμένο 13 μέρες μετά το φονικό. Όλα έγιναν λόγω οικονομικών διαφορών όπως υποστηρίζει η δράσης, που ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά της.

Η 37χρονη δράστης εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, έμενε μόνη στην Ελλάδα και όσα χρήματα έβγαζε, τα έστελνε στην οικογένειά της που εξακολουθούσε να διαμένει στη Γεωργία. Μόνη διέμενε και η 70χρονη. Όπως υποστηρίζει η δράστης, είχε δανειστεί 2-3 χιλιάδες ευρώ από το θύμα, αλλά όπως υποστηρίζει οι τόκοι που έβαζε η 70χρονη ήταν υπέρογκοι.

Το απόγευμα της 5ης Μαΐου, η 70χρονη γυναίκα πήρε στο σπίτι της 37χρονης οικιακής βοηθού για να ζητήσει τα χρωστούμενα. Κουβέντα στην κουβέντα η συζήτηση ξέφυγε από τον έλεγχο και η 37χρονο επιτέθηκε στη συμπατριώτισσά της με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Στη συνέχεια τη “σαλαμοποίησε”, έβαλε το σώμα της άτυχης γυναίκας σε μαύρες σακούλες και το πέταξε πίσω από κάδους απορριμάτων, καλύπτοντάς το με οικοδομικά υλικά. 13 μέρες μετά, όμως, στις 18 Μαΐου, η έντονη δυσοσμία οδήγησε στην αποκάλυψη του αποτρόπαιου εγκλήματος. Υπάλληλοι του δήμου, πήγαν να μαζέψουν τα σκουπίδια, λίγο μετά τις επτά το πρωί, και ήρθαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα.



Οι κάτοικοι δεν είχαν αντιληφθεί τότε το παραμικρό. Δεν θα μπορούσαν άλλωστε να υποψιαστούν μια γυναίκα ακόμη και αν την είχαν δει να πετάει κάτι στα σκουπίδια.

Οι αστυνομικοί αρχικά εκτιμούσαν ότι οι δράστες είχαν διαπράξει το έγκλημα ταυτόχρονα με τη δολοφονία ενός άνδρα το πτώμα του οποίου επίσης είχε πεταχτεί στο δρόμο και έτσι επέλεξαν να αφήσουν το πτώμα της άτυχης γυναίκας μια βδομάδα μετά.

Χρειάστηκε αρκετός καιρός μέχρι να φτάσουν στην 37χρονη η οποία “έσπασε” τελικά και ομολόγησε το φρικτό έγκλημα που είχε διαπράξει.

Όπως είπε στους αστυνομικούς έφτασε στο έγκλημα γιατί η 70χρονη της είχε δανείσει κάποια χρήματα και της ζητούσε να της τα επιστρέψει με υπέρογκο τόκο. Ισχυρίστηκε ότι για το δάνειο που είχε πάρει από το θύμα είχε καταβάλει, τμηματικά, περίπου 20.000 ευρώ, ενώ υποστήριξε πως το θύμα λειτουργούσε ως τοκογλύφος και σε άλλους συμπατριώτες της, δανείζοντας και ζητώντας μετά υπέρογκους τόκους.

Περιέγραψε στους αστυνομικούς πως όταν στις 5 Μαϊου η 70χρονη πήγε για μια ακόμη φορά στο σπίτι της για να της ζητήσει τα χρήματα τσακώθηκαν και τη χτύπησε πέντε φορές στο στήθος με ένα μαχαίρι.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε