Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μια απαγωγή, ένας ηλεκτρολόγος και το οπλοστάσιο στη Λούτσα

Μια απαγωγή, ένας ηλεκτρολόγος και το οπλοστάσιο στη Λούτσα

Ξαφνικά, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο φως, πριν μερικούς μήνες οι αλλοδαποί που νοίκιαζαν τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας στη Λούτσα ενημερώθηκαν πως πρέπει να τα εγκαταλείψουν…

Λίγο μετά ο ιδιοκτήτης κάλεσε έναν ηλεκτρολόγο για μια βλάβη σε έναν από τους πίνακες του σπιτιού.

Ο ηλεκτρολόγος στο φαινομενικά άδειο σπίτι χρειάστηκε να ανοίξει μια απ’ τις εντοιχισμένες ντουλάπες.

Τότε βρέθηκε μπροστά σε ένα περίεργο θέαμα. Κάποια μεγάλα κουτιά τα οποία αρχικά δεν του κίνησαν το ενδιαφέρον, όμως όταν χρειάστηκε να τα μετακινήσει και διαπίστωσε πως ήταν… ασήκωτα αποφάσισε να ελέγξει το περιεχόμενό τους.

Με έκπληξη είδε τότε πως περιείχαν… ολόκληρο οπλοστάσιο.

Ο άνδρας αποφάσισε να ενημερώσει έναν φίλο του αστυνομικό για το περίεργο εύρημα και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση του οπλοστασίου στο σπίτι του 53χρονου αρχίζουν να συνθέτουν το παζλ που αποκτά απίστευτες διαστάσεις οι οποίες δεν σταματούν μόνο στο εμπόριο όπλων.

Σύμφωνα με το “Βήμα” οι αστυνομικοί οδηγούνται από τη Λούτσα στα… Σπάτα και από κει στην Πάτρα. Για την ακρίβεια στην απαγωγή ενός επιχειρηματία απ’ την Πάτρα η οποία έγινε πριν ένα χρόνο στα Σπάτα και στην οποία πρωταγωνιστής σύμφωνα με την αστυνομία δεν είναι άλλος από τον δικηγόρο ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου εντοπίστηκε το οπλοστάσιο.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στη σύζυγο του δικηγόρου και σε ένα επιχειρηματία φίλο που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, όμως ερευνούν τα όπλα αναζητώντας ίχνη και άλλων ατόμων, καθώς η απαγωγή του επιχειρηματία απ’ την Πάτρα δείχνει και δράση ατόμων του κοινού ποινικού δικαίου.

Ο επιχειρηματίας είχε εμφανιστεί πριν ένα χρόνο στο Α.Τ. Των Σπάτων σε άσχημη κατάσταση με εμφανή σημάδια στα χέρια από χειροπέδες.

Ήταν έντρομος, αρχικά υποστήριξε πως ήταν μεθυσμένος ύστερα όμως φέρεται να κατηγόρησε τον δικηγόρο για απαγωγή στην οποία είχαν συμμετάσχει δυο με τρία ακόμη άτομα.

Οι πληροφορίες λένε πως ο δικηγόρος και ο επιχειρηματίας είχαν συνεργαστεί για την εισαγωγή κάποιων αυτοκινήτων από τη Γερμανία.

Ο δικηγόρος είχε δώσει το ποσό των 170.000 και ύστερα απαιτούσε από τον επιχειρηματία να του το επιστρέψει. Αυτή η οικονομική διαφορά φαίνεται πως ήταν και η αιτία της απαγωγής.

Η υπόθεση εκκρεμεί στη δικαιοσύνη, ωστόσο οι σχέσεις του δικηγόρου με τη Γερμανία έχουν μπει για τα καλά στο μικροσκόπιο των αρχών.

Τα περισσότερα όπλα φαίνεται πως έχουν εισαχθεί από τη Γερμανία, εκεί όπου σύμφωνα με το “Βήμα” ο δικηγόρος έκανε συχνά ταξίδια επί ημέρες και… χανόταν χωρίς να αποκαλύπτει τι έκανε και ποιους έβλεπε…

Διαβάστε επίσης:
Δύο συλλήψεις για τα όπλα στη Λούτσα – Δείτε ΦΩΤΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε