Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μια ληστεία την ώρα στην Αττική

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Λίγο μετά τις επτά ξεκίνησαν οι ληστές, λίγο πριν τα μεσάνυχτα σταμάτησαν. Χτυπούσαν σε διάφορα σημεία της Αττικής και έβαλαν … φωτιά στο κέντρο της άμεσης δράσης.

Πρώτο θύμα ο υπάλληλος ενός βενζινάδικου στον Ασπρόπυργο. Επτά και είκοσι το απόγευμα το αυτοκίνητο που μπήκε στο χώρο του πρατηρίου δεν μετέφερε πελάτες, αλλά τους δυο ληστές. Οι δράστες βγήκαν με τα όπλα στα χέρια, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο, έδειασαν το ταμείο και έφυγαν.
Δέκα λεπτά πριν τις εννιά το βράδυ ένας ληστής μπήκε με το όπλο στο χέρι σε super market στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στη Λυκόβρυση. Απείλησε τους λίγους πελάτες που ήταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα και τους υπαλλήλους, άρπαξε τα χρήματα απ’ τα ταμεία και έφυγε πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία.
Μια ώρα αργότερα θύμα ληστείας έπεσε ο οδηγός ενός ταξί στο Σοφό του Ασπροπύργου. Οι δυο πελάτες που πήρε έβγαλαν μαχαίρι. Του άρπαξαν τα χρήματα αλλά και τον πλοηγό απ’ το αμάξι και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα.
Πέντε λεπτά πριν τη μία πήρε σειρά ένα ψιλικατζίδικο που μένει ανοιχτό τη νύχτα στην οδό Αχαρνών στην Αθήνα. Δυο άτομα κρατώντας μαχαίρια μπήκαν και απείλησαν τον υπάλληλο, πήραν την είσπραξη και έγιναν “καπνός”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε